Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

Etusivu

Ajankohtaista

Navetta

Vasikkala

Talli

Pelto

Metsä

Koneet

Historiaa

Kiteen koulutila
Kiteen Koivikolla toimiva opetusmaatila on kouluttanut opiskelijoita ja harjoittelijoita jo yli 130 vuotta. Tilan omistaa Koivikon Kartano Oy ja koululla on yhteistyösopimus tilan kanssa.  Maatilan päätuotantosuunta on maidontuotanto. Tilalla on ollut aina hyvätuotoksinen laadukasta maitoa tuottava lypsykarja. 

Hevostalleilla toimii yksityinen ratsastuskoulu Koivikon Ratsutalli Oy.

Yhteistyötä tehdään myös toisen talliyrittäjän kanssa. Lähistöllä on Hepovaaran talli, jossa opiskelijat myös käyvät työharjoituksissa.


Tapahtumaloki
21.2.2017
Video

21.2.2017
Video

12.10.2016
Video

Kaikki tapahtumat RSS
Perustiedot

Perustiedot

Kiteen Koivikolla toimiva opetusmaatila on kouluttanut opiskelijoita jo yli 130 vuotta. Maatilan päätuotantosuunta on maidontuotanto. Tilalla on hyvätuotoksinen laadukasta maitoa tuottava noin 100 lehmän lypsykarja. Pellolla tuotettavat nurmirehut, rehuviljat sekä herne, käytetään pääsääntöisesti lypsykarjan ja hevosten ruokintaan. 1.5.2010 opetusmaatilan toiminnallinen vastuu siirtyi Koivikon Kartano Oy- nimiselle yhtiölle, jonka vastuulla on kehittää maatilaa ja maidontuotantoa edelleen mahdollistaen opiskelijoille nykyaikaisen oppimisympäristön. Opetusmaatilan yhteydessä toimii

Koivikon Ratsutalli Oy. Yritys tuottaa hevosalan koulutus-, hoito-, valmennus- ja asiantuntijapalveluita alan harrastajille ja ammattilaisille. Lisäksi oppilaitoksen pihapiirissä toimivat  Koivikon Opetusteurastamo Oy ja Puhoksen Puutarha sekä Koivikon Kievari Oy. Syksystä 2014 myös maatalousalan teoriaopetus järjestetään Kiteen keskustan tuntumassa Savikon toimipisteessä.


Tuotantosuunnat:

maidontuotanto

Yhteystiedot:

Pohjois-Karjalan ammattiopisto Kitee

Koivikon toimipiste

Koivikontie 82430 PUHOS

Puh. 013 244 3300

etunimi.sukunimi@pkky.fi
KeKe-tilanne tilalla

 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2017