Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

Etusivu

Ajankohtaista

Navetta

Vasikkala

Talli

Pelto

Metsä

Koneet

Historiaa

Kiteen koulutila, ammattiopisto Kitee
Kiteen Koivikolla toimiva opetusmaatila on kouluttanut opiskelijoita ja harjoittelijoita jo 140 vuotta - tänä vuonna juhlavuosi. Tilan omistaa Koivikon Kartano Oy ja koululla on yhteistyösopimus tilan kanssa.  Maatilan päätuotantosuunta on maidontuotanto. Tilalla on ollut aina hyvätuotoksinen laadukasta maitoa tuottava lypsykarja. 

Hevostalleilla toimii yksityinen ratsastuskoulu Koivikon Ratsutalli Oy. Ratsutallin yhteyteen valmistui maneesi, joka myös muiden käytettävissä.

Yhteistyötä tehdään myös toisen talliyrittäjän kanssa. Lähistöllä on Hepovaaran talli, jossa opiskelijat myös käyvät työharjoituksissa.

Maatalousalan asioita voit seurata myös Ammattiopisto Kiteen Facebook-sivuilla tai instagrammissa ammattiopistokitee.


Tapahtumaloki
24.9.2017
Video

24.9.2017
Video

21.8.2017
Valokuva

Kaikki tapahtumat RSS
Perustiedot

Perustiedot

Kiteen Koivikolla toimiva opetusmaatila on kouluttanut opiskelijoita pian 140 vuotta. Maatilan päätuotantosuunta on maidontuotanto. Tilalla on hyvätuotoksinen laadukasta maitoa tuottava noin 100 lehmän lypsykarja. Pellolla tuotettavat nurmirehut, rehuviljat sekä herne, käytetään pääsääntöisesti lypsykarjan ja hevosten ruokintaan. 1.5.2010 opetusmaatilan toiminnallinen vastuu siirtyi Koivikon Kartano Oy- nimiselle yhtiölle, jonka vastuulla on kehittää maatilaa ja maidontuotantoa edelleen mahdollistaen opiskelijoille nykyaikaisen oppimisympäristön. Opetusmaatilan yhteydessä toimii

Koivikon Ratsutalli Oy. Yritys tuottaa hevosalan koulutus-, hoito-, valmennus- ja asiantuntijapalveluita alan harrastajille ja ammattilaisille. Lisäksi oppilaitoksen pihapiirissä toimivat  Koivikon Opetusteurastamo Oy ja Puhoksen Puutarha sekä Koivikon Kievari Oy. Syksystä 2014 myös maatalousalan teoriaopetus on järjestetty Kiteen keskustan tuntumassa Savikon toimipisteessä.


Tuotantosuunnat:

maidontuotanto

Yhteystiedot:

Pohjois-Karjalan ammattiopisto Kitee

Koivikon toimipiste

Koivikontie 82430 PUHOS

Puh. 013 244 3300

etunimi.sukunimi@pkky.fi
KeKe-tilanne tilalla

 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2019