Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

Etusivu

Ajankohtaista

Rakennuksia

Maatilan koneita

Maatila

Eläinhuone

Navetta

Maatalousyrittäjyys

Puutarhatuotanto

Viheralueet

Kukka-ja puutarhamyymälä

In English

Mäntsälän koulutila

Mäntsälän koulutila on osa Saaren kartanon historiallista kulttuurimiljöötä. Kokonaispinta-ala on noin 500 ha. Peltoa on 108 ha ja metsää 351 ha, josta talousmetsää 297 ha. Maatilan päätuotantosuuntana on maidontuotanto. Pihattonavetassa on tilaa 40 lypsylehmälle. Opetuspuutarhassa viljelykasveina ovat kasvihuonekurkku, tomaatti, paprika, ruukkukasvit ja leikkokukat. Kasvihuonepinta-ala on 3000 m². Avomaan vihannesviljely, hedelmän ja marjan viljely sekä taimistoviljely monipuolistavat puutarhaviljelyä. Opetusmaatilan- ja puutarhan tuotantotilat ja kalusto on ajanmukaista. Opiston tiloissa sijaitsevan Helsingin yliopiston tuotantoeläinlääketieteen laitoksen kanssa tehdään yhteistyötä.
Tapahtumaloki
16.2.2016
Valokuva

16.2.2016
Valokuva

16.2.2016
Valokuva

Kaikki tapahtumat RSS
Perustiedot
Maatilan päätuotantosuuntana on maidontuotanto. Pihattonavetassa on tilaa 40 lypsylehmälle. Opetuspuutarhassa viljelykasveina ovat kasvihuonekurkku, tomaatti, paprika, ruukkukasvit ja leikkokukat. Avomaan vihannesviljely, hedelmän ja marjan viljely sekä taimistoviljely monipuolistavat puutarhaviljelyä.

Opetusmaatilan- ja puutarhan tuotantotilat ja kalusto on ajanmukaista. Opiston tiloissa sijaitsevan Helsingin yliopiston tuotantoeläinlääketieteen laitoksen kanssa tehdään yhteistyötä.

Tuotantosuunnat:
maidontuotanto
pieneläimet
kasvinviljely
avomaa vihannekset
avomaa juurekset
kasvihuone kukat
kasvihuone vihannekset
marjat
metsät
viherrakentaminen

Yhteystiedot:
Paroninkuja 20 
04920 Saarentaus 
puh. (09) 273 81
faksi (019) 688 3635
www-sivut

KeKe-tilanne tilalla

 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2021