Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

Etusivu

Koulutus

Puisto

Kasvihuoneet

Avomaa

Taimisto

Viinitila

Golfkenttä

Kartano

Omenakellari

Saunat

HAMK Lepaa opinnäytetöitä

Kasvihuonetuotannon kokeiden raportointi

Taimitarhatuotannon kokeiden raportointi

Videoita kasvihuoneelta


Lepaa Golf

Lepaa Golf on Hattulan kunnan Lepaan taajamassa sijaitseva 9-väyläinen golfkenttä. Vuonna 2002 valmistuneen kentän omistaa Hämeen ammatillisen korkeakoulutuksen kuntayhtymä. Kenttä sijaitsee aivan viinitilan vieressä, jossa voi pelien päätteeksi hengähtää ja nauttia viinitilan tuotteista.  Kenttä toimii Play & Play -periaatteella, joten kaikki, joilla on Green Card tai Suomen Golfliiton virallinen tasoituskortti, ovat tervetulleita pelaaman Lepaan kentälle.  Lepaalle voivat tulla niin harrastajat kuin aloittelijatkin pelaamaan ja Lepaa Golfin henkilökunta tutustuttaa sinut mielellään golfin alkeisiin ja palvelee asiakkaitaan kaikissa golfiin liittyvissä kysymyksissä. Lepaa Golfin kenttä on reitattu ja Slope taulukot ovat käytössä.


Lepaa Golf tarjoaa myös ammattitaitoisten opettajien vetämiä kursseja niin yksityisille henkilöille kuin ryhmille ja yrityksille. Tarjolla on sekä Green Cardin suorittamiseen valmistavaa peruskoulutusta, että jatkokoulutusta jo harrastaneille.

Kentällä järjestetään yhteisöjen ja yritysten golfkilpailuja.

Lepaa Golf - caddiemaster
puh. (03) 646 5277
lepaa.caddiemaster@hamk.fi


Koulutus

Hämeen Ammattikorkeakouluun kuuluva Hämeen ammatti-instituutti järjestää kentällä golfkentänhoitajan ammattitutkintoon ja golfkenttämestarin erikoisammattitutkintoon johtavaa koulutusta.

Lepaa Golf



Tapahtumaloki
21.3.2016
Blogimerkintä

15.11.2012
Blogimerkintä

14.11.2012
Blogimerkintä

Kaikki tapahtumat RSS
Perustiedot
Hämeen ammatti-instituutin ja Hämeen ammattikorkeakoulun Lepaan yksikkö sijaitsee Hattulassa, Kanta-Hämeessä. Tilan kokonaispinta-ala on n. 355 ha, josta peltoa on 64 ha ja puistoa 20 ha.

Lepaa tarjoaa nykyaikaiset oppimisympäristöt puutarha-alan koulutukselle: vuonna 2008 rakennettu kasvihuone, golfkenttä, viinitila, taimisto, avomaan viljelykset, laaja ja monilajinen kartanopuisto sekä monipuoliset kukka-, vihannes- ja yrttinäytemaat.

Tuotantosuunnat:
Avomaa, vihannekset
Kasvihuone, vihannekset
Marjat
Omenat
Viherrakentaminen
Urheilunurmet
Taimitarhatuotanto
Viinin tuotanto

Yhteystiedot:
Lepaantie 129
14610 Lepaa
lepaa@hamk.fi
vaihde: +358 3 6461
fax:  +358 3 646 5200
www-sivut

KeKe-tilanne tilalla

 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2021