Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

Anjalan tila

Kasvituotanto

Historiaa

Kalustoa

Kuljetuskalustoa

Jätteen lajittelu

Anjalan koulutila
Luonnonvara- ja ympäristöalalla toimitaan maa- ja metsätalouden eli luonnonläheisten elinkeinojen parissa. Kouvolan seudun ammattiopistoon kuuluvassa luonnonvaran toimipisteessä voi opiskella maatilatalouden koulutusohjelmassa maaseutuyrittäjäksi.

Luonnonvaran toimipiste sijaitsee Anjalankoskella kauniilla entisen Anjalan kartanon alueella Kymijoen tuntumassa. Oppilaitoksen omalla koulutilalla maatalousopiskelijat pääsevät heti opintojen alusta lähtien oppimaan käytännön kasvinviljelytöitä,hevostenhoitoa ja lypsykarjataloutta Mikkelän maitotilalla.

Ankkapurhantie 5
46910 ANJALANKOSKI
   
Linkkejä:
Kouvolan seudun ammattiopisto
Luonnonvara

AMMATILLINEN PERUSKOULUTUS
AIKUISKOULUTUSTapahtumaloki
16.5.2011
Valokuva

16.5.2011
Valokuva

16.5.2011
Valokuva

Kaikki tapahtumat RSS
Perustiedot
Luonnonvara- ja ympäristöalalla toimitaan maa- ja metsätalouden eli luonnonläheisten elinkeinojen parissa. Kouvolan seudun ammattiopistoon kuuluvassa luonnonvaran toimipisteessä voi opiskella maatilatalouden koulutusohjelmassa maaseutuyrittäjäksi.Luonnonvaran toimipiste sijaitsee Anjalankoskella entisen Anjalan kartanon alueella Kymijoen tuntumassa. Oppilaitoksen omalla koulutilalla maa- ja metsätalousopiskelijat pääsevät heti opintojen alusta lähtien oppimaan käytännön töitä.

Tuotantosuunnat:
Kasvintuotanto
Energiakasvit
Bioenergia

Yhteystiedot:
Ankkapurhantie 5
46910 ANJALA
KeKe-tilanne tilalla

 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2021