Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

Etusivu

Historia

Hallinto

Ajankohtaista

Koulutus

Rakennukset ja muut tilat

Hevoset

Harjun oppimiskeskus

Harjun oppimiskeskus on maatila-, hevos- ja puutarhatalouden opetusta antava yksityinen luonnonvara-alan oppilaitos Virolahdella. Harjun oppimiskeskuksessa on opiskelijoita 225 ja henkilökuntaa 50. Oppilaitoksella on 900 ha:n maatila, josta metsää 650 ha ja peltoa 180 ha. Pelloilla viljellään kuivaheinää, laidunheinää, esikuivattua säilörehua, kauraa, ohraa ja vehnää. Oppilaitoksella on hevosia 60 varsat mukaan lukien. Opiskelijoiden ja henkilökunnan hevosille on yhteensä 50 paikkaa. Alueella on viisi tallia sekä lisäksi erillinen varsapihatto. Opetuskäytössä on kaksi maneesia, ratsastuskenttä, valjakko- ja maastoesterata, kaksi kävelytyskonetta sekä täysimittainen harjoitusravirata. Harjun vanhassa ja idyllisessä kartanomiljöössä on Museoviraston suojeluksessa olevia rakennuksia.

Oppilaitos sijaitsee Virolahden kunnassa Ravijoen kylässä, noin 170 km:n - kahden tunnin ajomatkan - päässä Helsingistä itään. Haminasta matkaa koulutilalle on 23 km.


Harjun oppimiskeskus                                                                   
Katariinankuja 19 
49980 Ravijoki
(05) 229 5500
oppimiskeskus@harjunopk.fi
www.harjunopk.fi/

Tapahtumaloki
7.6.2016
Video

7.6.2016
Video

7.6.2016
Video

Kaikki tapahtumat RSS
Perustiedot
Harjun oppimiskeskus sijaitsee vanhassa ja idyllisessä kartanomiljöössä. Olemme luonnonvara-alan ammatillinen sisäoppilaitos, jossa opiskelijoita on 225 ja henkilökuntaa 50.

Hevosia tilalla on 60 ja talleja alueella on viisi sekä lisäksi erillinen varsapihatto. Opetuskäytössä on kaksi maneesia, ratsastuskenttä, valjakko- ja maastoesterata, kaksi kävelytyskonetta sekä täysimittainen harjoitusravirata. Harjun puistoalueella on Museoviraston suojeluksessa olevia rakennuksia.

Tuotantosuunnat:
hevostalous
puutarhatalous

Yhteystiedot:
Katariinankuja 19
49980 Ravijoki
KeKe-tilanne tilalla

 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2021