Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

Etusivu

Historiikki

Käsi- ja taideteollisuusala

Maatalousala

Metsäala

Muu luonnonvara-ala

Projektit

Kestävä kehitys

 

LOUEN OPETUSMAATILA


Ammattiopisto Lappian Louen opetusmaatila sijaitsee Tervolan kunnassa, Louella, nelostien varrella, n. 60 km Rovaniemeltä Kemin suuntaan.
 
Opetusmaatilalla toimii nykyaikainen automaationavetta, jossa on kaikkiaan 158 eläinpaikkaa. Maatilan hevostalleissa on yhteensä 26 karsinapaikkaa, joista 20 on vuokrauskäytössä. Louen opetusmaatilalla on 138 hehtaaria peltoa, joka on kokonaan  luomutuotannossa, tämän lisäksi tilan yhteyteen kuuluu 297 ha metsää.

Maatilan lisäksi oppilaitoksella toimii ympäri vuoden avoinna oleva lemmikkieläinhoitola Hurttahotelli, joka tarjoaa paitsi hoitopaikkoja, myös monenlaisia eläinhoitoalan palveluja kissoille ja koirille. Hurttahotelli hoitaa myös Tervolan kunnan löytöeläinpalvelun.
  Ammattiopisto Lappia

Tapahtumaloki
29.10.2008
Valokuva

28.10.2008
Valokuva

16.10.2008
Valokuva

Kaikki tapahtumat RSS
Perustiedot
Nykyaikainen noin 70 lehmän automaationavetta. Maatilan peltopinta-ala 138 hehtaaria on luomutuotannossa. Hevostalleissa on yhteensä 26 paikkaa. Eläintenhoitajakoulutuksen yhteydessä toimiva lemmikkieläinhoitola Louen Hurttahotelli tarjoaa hoitopaikkojen lisäksi erilaisia hoitopalveluja kissoille ja koirille.

Tuotantosuunnat:
maidontuotanto
luomu
pieneläimet
metsät
hevostalous

Yhteystiedot:
Kätkävaarantie 69
95340 Loue
KeKe-tilanne tilalla

 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2021