Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 

Blogit

 
Etsi blogista:

Katso uusimmat

Vuosi 2015:
Lokakuu
Elokuu
Kesäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Helmikuu

Vuosi 2014:
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu

Kaikki merkinnät

 Merkinnät, marraskuu 2014:

14.11.2014
Konehallin kuulumisia

Viikon tapahtumista

Metsätraktorimme on jälleen kasassa. Jarrujen työsylinterien vaihto lisäksi vaihdettiin ohjauksen Orbitol-venttiili, joka vuosi hydrauliikkaöljyä.
Vielä pitäisi saada sähköinen nostolaite pelaamaan. Traktorin purki ja kasasi tänä syksynä aloittanut maatalousteknologian opiskelijaryhmä.

Konetyön yleistaidot-nimisessä kurssissa opiskelijat aloittivat SR2045:n vuosihuollon, joka lähti käyntiin puhdistuksella. Puhdistusvaihe on hyvin ikävää viljan pölyn takia, joka tunkeutuu kaikkialle ja aiheuttaa kutinaa. Tuntien jälkeen suihku on suositeltavaa.


Junkkarin SuperSeed 3000 tuli myös vuosihuoltoon, kun siihen ehdittiin. Huolto aloitettiin säiliöiden tyhjennyksellä siemenistä ja koneen pesulla. Edessä on nippojen ja ketjujen rasvaus, laakerien vaihto vantaisiin, lannoite ja piensiemen puolen syöttöakselin kunnostus.


Maatalousteknologian opiskelevat toisen vuoden opiskelijat käärivät hihansa ja ryhtyivät kunnostamaan Valmet 602 vuodelta 1979. Kuvassa on parikytkimen kasaus, säätö ja paikalleen asennus meneillään. Opettajan ja korjauskäsikirjan avulla työ edistyi ongelmitta.Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2021