Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 

Blogit

 
Kirjoittajan esittelyKirjoittajan esittely

Etsi blogista:

Katso uusimmat

Vuosi 2016:
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu

Kaikki merkinnät

 Merkinnät, toukokuu 2016:

22.5.2016
Eläimellistä menoa
Ja niin alkoi minullakin työssäoppiminen. Olen töissä Saarilan maatilamatkailussa Polvijärvellä. Täällä on tosi paljon erilaisia eläimiä, joihin ollaan Roin kanssa päästy tutustumaan. Päivisin täällä käy päiväkotiryhmiä, joten myös pienten lasten äänet ovat tulleet tutuiksi. Koska sisälle majoituspaikkaan ei saa ottaa koiria, Roi asustaa ulkona häkissä.

Minilammas


Myskisorsa ja ankka


Mohairvuohi


Naudat
/Elisa&Roi\

10.5.2016
Allin kuulumisia!
 Nyt ollaan mekin Allin kanssa lähdetty omille teillemme kesän ajaksi! 
Ensin suunta oli Kuhmo, jossa vietimme muutaman päivän. Siellä Allikin sai kosketuksen järveen. Ihan uimaan asti ei uskaltanut, mutta pomppi ja kahlaili järvessä tosi innokkaasti! 

Alli pääsi myös Kuhmossa olon aikana tutustumaan uuteen kaveriin, jonka luokse lähdemme työssäoppimisen alkaessa Vantaalla! 

2 vuotias kultainennuotaja otti meidät iloisesti vastaan ja Allilla meni hetki miettiessä, että miten tämän kanssa leikitään ja onko ihan turvallista lähteä minun vierestä kun tämä kaveri olikin innokkaampi tapaus:)


Nyt olemme päässeet käymään useimmissakin kaupoissa ja kahviloissa! Reissut ovat menneet tosi hienosti ja rauhassa! Suurin paikka missä ollaan käyty on ollut Oulun uusi kauppakeskus Valkea, sen lisäksi olemme käyneet Kajaanissa Sokoksella,Anttilassa ja Jim&Jill:ssä.
Kevään myötä harjoittelumme onkin keskittynyt näihin kauppareissuihin ja julkisissa kulkuvälineissä kulkemiseen. 

Lähdemme ensi sunnuntaina Vantaalle, jossa meillä alkaa työssäoppiminen Vantaan opaskoirakoululla! Kiva päästä näkemään muita opaskoira koululaisia ja saamme varmaan paljon apuja Allin koulutuksen suhteen. 

Lumien sulaessa Allin kiinnostus on kohdistunut veteen...tai oikeastaan mutaan, tai missä nyt vaan ikinä voi "peseytyä"..
Muutaman kerran olen jo tuonut kotiin mustan labbiksen sijasta päätämyöten ruskean koiran;)

  
                                                                                        Alli ja Alma kaupassa:)

                                           ....mitä sanoin siitä ruskeasta koirasta..


 
- Noora&Alli -

6.5.2016
ReissuRoi
 JA TAAS MENNÄÄN! Vauhti on niin hurjaa, että välillä mietin, miten Roi pysyy vauhdissa mukana... Onneksi Roi osaa rauhoittua ja levätä, kun pysähdytään. Tämän kuun aikana on ehtinyt tapahtua jo paljon, vaikkakin sitä on mennyt vasta kuusi päivää.Kuukauden ensimmäiset päivät meni pakatessa. Kyllä, PÄIVÄT. Sainkin sitten pakattua kolme isoa laukkua, kaksi reppua ja käsilaukun.
 
Tiistaina lähdettiin junalla Helsinkiin. Roi nukkui lähes koko matkan. Voin vain olla tyytyväinen siihen, että Roi ja Stella osaa käyttäytyä remmissä. Helsingin keskustassa olisi muuten melko hankala liikkua. Tähän reissuun on mahtunut paljon! Roi on tavannut paljon koiria ja ihmisiä. Julkisiakin on käytetty tiuhaan tahtiin. Tässä äkkiä laskettuna Roi kävi etelässä 5 bussimatkaa ja 8 junamatkaa.
 
 
Talviturkkikin tuli heitettyä Tuusulan järveen ihan vahnigossa. Leikin Roin kanssa ja lähdin juoksemaan rantaan päin. Roi innostui siitä, sillä on ennenkin leikkinyt vesilätäkössä. Tämä lätäkkö olikin vain syvempi kuin ne muut ja Roi joutui uimahommiin. Se olikin yllättävän kivaa, sillä herra alkoi juosta sinne itsekin.

 


Oman koirani rotuyhdistys järjesti Match Show'n Oulunkylässä. Roi sai siellä paljon huomiota, sillä se oli Broholmer INFO -pisteellä (rotuuntutustumispiste) sillä välin, kun olin itse auttamassa järjestäjiä. Vaikka Roi ei ihan broholmerista mene, ihmiset ihmettelivät, miten puoli vuotias pentu voi olla niin rauhallinen. Käytiinhän me pyörähtämässä pentukehässä hakemassa punainen nauha. Roi osasi käyttäytyä tosi hyvin kehässä, vaikkei oltu edes harjoiteltu./Elisa&Roi\

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2021