Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 

Blogit

 
Kirjoittajan esittelyKirjoittajan esittely

Etsi blogista:

Katso uusimmat

Vuosi 2016:
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu

Kaikki merkinnät

 
29.11.2016
Roin rankka viikonloppu
 Roi kuvattiin tuossa parisen viikkoa sitten. Se oli perjantaipäivä. Minua jännitti Roin nukuttaminen kovasti, vaikkei toimenpide ollutkaan ihmeellinen. Eläinlääkärin arvioi kyynärien olevan 0/0 ja lonkkien B/B. Selästä hän sanoi; "Todella kaunisrakenteinen". Vähän aika sitten tulokset ilmestyivätkin jalostustietojärjestelmään, jossa näkyi olevan 0/0 ja A/A, selkä puhdas. Roi nukkui koko illan. Kävin välillä varmistamassa, että se on hengissä.

Lähdimme seuraavana päivänä ajamaan Vartiukseen isänpäivän viettoon. Lauantaikin meni hyvin. Roi oli pirteä oma itsensä. Sunnuntaina Roi ei syönyt aamuruokaa. Ajattelin sen käyneen varastamassa ruokaa tai täyttäneensä vatsansa jollain muulla, sillä tunsin, että vatsassa oli jotakin. Ajattelin seurailla tilannetta päivän, ja pidin Roita lähes koko ajan silmällä. Illemmalla huomasin, että Roi läähättää kovasti ja joi paljon vettä. Mahalaukku turposi. Soitin Koirakeskukselle ja päivystävälle eläinlääkärille. Ei auttanut muu kuin lähteä ajamaan takaisin Kajaania kohti. Pelkäsin todella paljon. Matka tuntui ikuisuudelta. Itkin ja varmistin useasti, että onhan Roi vielä hengissä. Pääsimme Kajaaniin. Roi painoi 37kg vaikka perjantaina se oli vain 33kg. Roi laitettiin tippaan, nukutettiin ja mahalaukku ultrattiin ja tyhjennettiin. Siellä oli ruokaa ja neljän kilon edestä vettä. Kaikki päätyi lopulta hyvin ja pääsimme puolen yön jälkeen kotiin.

Tällä viikolla sain varmuuden siitä, että Nuori Koirataituri -kilpailuun osallistuminen ei ole mahdollista. Roi nimittäin sai nukutuslääkettä, joka lasketaan dopingiksi 27 päivää ennen kilpailua. Kennelliiton dopingsäännöt vaativat vähintään 28 päivän ajan. Kurja juttu, että ei päästy nyt sitten sinne, mutta onneksi koira on kuitenkin elossa.

/Elisa&Roi\
 
 
 

 

Kommentoi kirjoitusta:
 
Nimi / nimimerkki (pakollinen tieto)
Syötä tiedot mobiililaitteella
Kommentti (pakollinen tieto)
 
Varmenne
CAPTCHA ImageRefresh
Varmennekoodi kirjoita yllä oleva varmenne (pakollinen tieto)
 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2021