Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 

Blogit

 
Kirjoittajan esittelyKirjoittajan esittely

Etsi blogista:

Katso uusimmat

Vuosi 2016:
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu

Kaikki merkinnät

 
3.11.2016
Roi 1v. ja murkkuikä
 Roi täytti vuoden 14.10. Vuoteen on mahtunut varmasti Roin näkökulmasta kaikenlaista. On reissailtu ympäri Suomea, nähty koirakavereita, tutustuttu erilaisiin ihmisiin ja eläimiin, uitu, lenkkeilty, nukuttu, vikisty ja ennen kaikkea TREENATTU! 

Nykyään Roi on rajojaan kokeileva teini. Yhtenä päivänä kanin purut oli levitelty ympäri asuntoa. Toisena päivänä kanin ruokalaatikko oli avattu jotenkin ja ruuat olivat pitkin lattiaa. Kerran oli pissat sängyssä.... Näistä oppineena jätin Roin suosiolla keittiöön, kun jätin koirat keskenään kotiin.

Viime viikolla Roi päätti olla jo iso poika ja rupesi nostamaan jalkaa. Välillä vielä niiailee, kun on niin kova hätä, ettei muista nostaa jalkaa. Toisinaan jalka nousee ruohonkorteen, joskus jopa puunjuureen ja tänään viimeksi Stellan päähän. Noh, oppia ikä kaikki...

Aloitamme ensi viikolla HYVE-käynnit Roin kanssa. Menemme vanhainkotiin ja kirjastoon. Olen opettanut Roille nopan pyörittämistä. Ajattelin, että sitä voisi käyttää hyödyksi HYVE-käynneillä.

/Elisa&Roi\

 
 
 

 

Kommentoi kirjoitusta:
 
Nimi / nimimerkki (pakollinen tieto)
Syötä tiedot mobiililaitteella
Kommentti (pakollinen tieto)
 
Varmenne
CAPTCHA ImageRefresh
Varmennekoodi kirjoita yllä oleva varmenne (pakollinen tieto)
 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2021