Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 

Blogit

 
Kirjoittajan esittelyKirjoittajan esittely

Etsi blogista:

Katso uusimmat

Vuosi 2016:
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu

Kaikki merkinnät

 
9.10.2016
Alli 1v <3
Juoksut olivat ja menivät eikä niihin liittynyt mitään sen suurempaa.. Alli ehkä jollain tasolla rauhoittui ja itsenäistyi juoksujen myötä, mutta muuten se on edelleen sama koira kuin ennen! 
Nyt ollaan oltu Oulussa, minun työssäoppimisen ajan, ja ensi viikolla matkaamme takaisin Kajaaniin. 
Treenailtu ollaan kotona ja Alli on päässyt pari kertaa minun kanssa töihin mukaan, kun työpaikan pihamaalla on järjestetty mätsärit. Työpäivät olivat Allille tosi hyvää treeniä, kun Allin piti pysyä viltillään rauhassa paikallaan, kun minä olin töissä. Paikalla olo sujui, vaikka toisia koiria ja ihmisiä käveli ohitse! Ainoastaan Alli meinasi lähteä ylös, jos minä lähdin kauemmas, ettei Alli nähnyt minua.
Julkisilla ollaan kuljettu ja Alli on edelleen samanlainen nukkuja bussissa, kuin aina ennenkin! Kaupungissa ollaan myös vierailtu pari kertaa.

Yksinolo menee oikein mallikkaasti ja lenkeillä kävely sujuu hienosti, vaikka mukana olisi meidän toinen koira. :) 

Allin testit alkavat nyt lokakuun lopussa ja pian on edessä se päivä, kun Alli jää opaskoirakoululle uuteen oppiin ja minä jatkan omia opiskeluita Kajaanissa. Haikeaa..mutta tätä varten on treenattu ja tämähän meillä oli tiedossa. Nyt vain nautitaan viime hetket täysillä.


                                                      - Noora & Alli -


 
 
 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2021