Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 

Blogit

 
Kirjoittajan esittelyKirjoittajan esittely

Etsi blogista:

Katso uusimmat

Vuosi 2016:
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu

Kaikki merkinnät

 
27.2.2016
Arkielämää Roin kanssa
Arki on alkanut rutinoitumaan Roin kanssa. Tunnemme toisemme ja huomioimme toistemme tarpeet. Meidän laumassa arkielämä on melko helppoa, kun kaikki osapuolet tarjoavat aktiviteettia, omaa aikaa ja lepoa toisilleen.


Roi, Stella ja Alli

Kun olen aamuvuorossa Koirakeskuksella, Roi herää herätyskellooni ja alkaa steppailemaan ympäri asuntoa tietäen, että kohta alkaa tapahtua. Jos Mammaa ei ala kuulua sängystä, saattaa Roi pompata sänkyä vasten piippaamaan. Siitä sitten vain pissille ulos ja takaisin sisälle. Hengaillaan Mamman kanssa keittiössä tämän syödessä aamupalaa. Tämän jälkeen alkaa tapahtua. Vaatetta päälle, tavaroiden pakkailua, avaimien etsintää ymsymsyms. Roihan haluaisi kovasti olla avuksi, mutta yleensä käsken sen nukkumaan, jotta saan rauhassa valmistautua työvuoroon. Vihdoin kaikki on valmiina! Remmi kaulaan, pissille ja ei muuta kuin matkaan. Aamuruuan Roi saa vasta Koirakeskuksella. Roi osaa rauhoittua hyvin omaan häkkiinsä Koirakeskuksella. Joskus saattaa olla lauman toinenkin koira Stella samassa häkissä. Koirat ovat kuitenkin hyvin ymmärtäneet, ettei sisätilat tai häkki ole riekkumista varten. Siellä ne yleensä makoilevatkin vierekkäin samalla pedillä. <3


Stella ja Roi

Päivinä, jolloin saan nukkua pitkään, Roi ei ala vinkumaan heti aamusta, eikä pissi sisälle tai muutenkaan yritä häiritä unta. Joskus olen herännyt siihen, kun Roi ja Stella kähisevät keskenään. Jos Roilla on oikein kova hätä, se alkaa piippailemaan, jolloin herään, päästän sen ulos sekä mahdollisesti ruokin, minkä jälkeen menen takaisin nukkumaan. Silloinkaan Roi ei häiritse. Jos Roi on kovin malttamaton aamuisin, annan sille luun, jota se keskittyy järsimään.


Roi kotona

Roi kulkee usein mukana koulussa. Se osaa rauhoittua hyvin oppituntien ajaksi. Se osaa myös olla ruokalan edessä rauhassa. Kotona se tulee myös usein pyykkituvalle. Kun laitan pyykkiä koneeseen, Roin ja Stellan kuuluu istua oven suussa. Tänään, kun ravistin housuja, sieltä lensi sukka koirien taakse käytävälle. Ajattelin testata, osaisiko Roi tuoda sen minulle. Sillähän on muutenkin tapana kannella sukkia ja olen opettanut sille noutamista. Osoitin karannutta sukkaa ja sanoin "tuo". Ja Roi ihan oikeasti toi sen minulle!!!


Roi ja Stella pyykkituvalla
Roi oppitunnilla


Roi verstaalla


Roi ja Stella oppitunnilla

Kävimme tänään pitkällä lenkillä kaupungissa. Kävimme tutustumassa lumilinnaan ja katselemassa leikkiviä lapsia.

/Elisa&Roi\

 
 
 

 

Kommentoi kirjoitusta:
 
Nimi / nimimerkki (pakollinen tieto)
Syötä tiedot mobiililaitteella
Kommentti (pakollinen tieto)
 
Varmenne
CAPTCHA ImageRefresh
Varmennekoodi kirjoita yllä oleva varmenne (pakollinen tieto)
 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2021