Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 

Blogit

 
Kirjoittajan esittelyKirjoittajan esittely

Etsi blogista:

Katso uusimmat

Vuosi 2016:
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu

Kaikki merkinnät

 
16.2.2016
Treenailua ja välimatkaa
 Roin kanssa olemme kovasti treenailleet nenän käyttöä. Enimmäkseen olemme tehneet lelun etsintää. Roi on siinä todella hyvä. Vaikka se etsiikin välillä katseella, löytyy lelu kuitenkin hajun perusteella. Ihmisiä Roi ei oikein osaa vielä etsiä, paitsi minua, mutta muiden ihmisten etsiminen ei sitten kiinnostakaan.

Roi oppi seuraamaan pari viikkoa sitten. Se oli jotenkin hieno tunne, sillä olin jo melkein epätoivon partaalla. Nyt treenin alla on oikeaoppinen sivulletulo ja seuraamisen hiominen. Lisäksi treenailemme esineen pitämistä.

Olen tässä kirjoitellut Roin käyttöohjekirjaa, joka menee Roin lähtiessä sen tulevalle ohjaajalle. Pari kyyneltä siinä taisi vierähtää, kun mietin, ettei Roi oikeasti jää minulle. Millaiseksi arkeni sitten muuttuu? Samalla mietin sitä ylpeyden tunnetta, kun saisin joskus kuulla, miten Roi on ollut hyödyksi. Aika jännä, sillä puhuinhan jo ennen Roin tuloa että: "Onneksi se on saksanpaimenkoira, niin on ainakin helppo luopua, kun en semmosta itselleni halua." Voisin imaista sanomiseni takaisin, sillä Roi on kyllä semmoinen otus, jonka voisin jopa haluta omakseni. Roi on muuttanut negatiivisen näkemykseni sakemanneista täysin! Nytkin olin muutaman päivän reissussa ja jouduin jättämään Roin Koirakeskukselle. Myönnettäköön, että kyllä sitä pikkuista alkaa jo kaipaamaan...   /Elisa&Roi\

 
 
 

 

Kommentoi kirjoitusta:
 
Nimi / nimimerkki (pakollinen tieto)
Syötä tiedot mobiililaitteella
Kommentti (pakollinen tieto)
 
Varmenne
CAPTCHA ImageRefresh
Varmennekoodi kirjoita yllä oleva varmenne (pakollinen tieto)
 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2021