Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 

Blogit

 
Kirjoittajan esittelyKirjoittajan esittely

Etsi blogista:

Katso uusimmat

Vuosi 2009:
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu


 
25.5.2009
Aamukampa alkaa käydä harvaksi

Fiilikset ovat kuin suvivirttä laulaessa. On käyty viimeisen kerran ostamassa korvatulpat, viimeisen kerran käyty sunnuntai brunssilla, viimeisen kerran käyty salilla… Meillä on vielä yksi tentti Marketing Managementista edessä keskiviikkona ja se on sitten siinä! Kolmatta viikkoa on päntätty Skotlantilaisen maatalouden saloja ja paljon tietoa on tarttunut matkaan. Tentit ovat olleet mukavan haastavia. Kysymykset ovat helppoja kuin mitkä, mutta niihin vastaaminen on itse mahdottomuus.

 

Onneksi Erasmus oppilaita auttaa opettajien myötähäpeä ja saamme käyttää tentin aikana sanakirjaa, sekä puolen tunnin verran extra aikaa. Tentit ovat hieman erilaisia mihin on Mustialan opistolla tottunut. Täällä kokeeseen tulee 4 essee kysymystä joista aina vastataan kahteen, aikaa näiden tuhertamiseen on Erasmus oppilailla kaksi ja puolituntia. Essee kysymykset ovat ehkä suomenkielisinä ihan ok, mutta kun pitäisi ruveta englanniksi selittämään, että mitä tarkoittaa diskonttaus tai mihin/miten tätä käytetään, niin voi olla ettei se ollutkaan enää niin simppeliä.

Mutta kyllä näistä tenteistä nyt aina läpi pääsee! => Unettomia öitä vietetään heinäkuuhun asti kunnes opintopisteet pitäisi kilahtaa tilille.

"Lasten mehuhetki" tortilla iltana

Viikonloppuna pääsimme viettämään ystävämme syntymäpäiviä. Aluksi kokoonnuimme sankoin joukoin Hillheadin pubiin, josta sitten ilta jatkui Aberdeenin keskustaan. Päivänsankari näytti olevan todella otettu kun pieni pubimme raikui ”paljon onneeavaan” laulusta ja onnitteluja tuli paljon.

Viimeisenä yhteisenä sunnuntainamme vietimme Erasmus porukalla ruokailuhetken, jossa mutustelimme tortilloja. Illalla menimme tenttilukupäivän päätteeksi ulos nurmikolle rentoutumaan ja lentopalloilemaan.
Näyttää tosiaan siltä, että pikkuhiljaa on tavaroiden pakkaaminen aloitettava. Vähän haikeata se tietysti on, mutta jos vaikka vielä kerkeäisi kotiin sopivasti rypsin kylvöihin! Niin ja onhan siellä koto Suomessa vielä vaikka mitä kesken jääneitä ”bisneksiä” hoidettavana.


Kokki kolmoset


Lasten "mehu" hetki Hillheadissa


See ya later alligator!

-Simo

 
 
 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2021