Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 

Blogit

 
Kirjoittajan esittelyKirjoittajan esittely

Etsi blogista:

Katso uusimmat

Vuosi 2009:
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu


 
19.5.2009
Päivät ovat öitä pidempiä?!

Aloha!
Joko me ollaan kerrottu että täältä on tultava kotiinkin, ensiviikolla torstaina kutsuu kotimaa.

Esseet on palautettu ja nyt painaa stressi tuliaisista ja miten kaikki 50kg saa muuttumaan sallituksi 22kg, ja miten nuo kaikki tavarat mahtuvat laukkuun?!

 
Meistä on tullut kunnon skotteja, minulta löytyy muutama pisama nöskistä ja hiuksien punertumista odotamme. Vielä tarvitsen hieman harjoitusta 15cm koroilla kävelemiseen. Simokin on intoutunut skottimuodista ja viilettäisi mielellään menemään niin että helmat paukkuu! Myös arvostus viskiin on noussut joten Simo korkkasi jo 16 vuotiaan tuliaispullon.

 

Minulle kävi alkuviikosta semmoinen pikku ylläripylläri että lompakko oli ottanut jalat alle. Se vain otti ja lähti. Pölli ajokortinkin mennessään, ei ollut luottofrendi niin kuin kuvittelin. Pitääkin aina sählätä. On kyllä hieman outoa kun ei voi käyttää pankkikortteja ja joutuu aina siirtelemään rahaa muiden tileille tarpeen vaatiessa, ei voi tuhlailla.. tylsää!!


 


Tämän katoamisen ja siitä johtuvan ”masennuksen” takia lähdimme kurkistamaan torstai-illan meininkejä. Täällä on semmoinen torstain ”must see” paikka eli Pearl Lounge, johon hyvällä poppoolla kiiruhdimme. Lapsia kun ollaan, käytiin tietenkin ensimmäisenä testaamassa pallomeri ja pomppulinna, se on vasta elämää! Mielenkiintoinen näkemys ravintolayrittäjältä yhdistää lauma apinoita ja lastentarha. Alakerrassa kun olisi vielä voinut käydä polskimassa altaassa, harmi kun ei sattunut uimarengas mukaan!

 

Kauniiden päivien innoittamina puistossa oleilu ja rannalla käynti ovat olleen mukavaa vaihtelua viileämmän jakson jälkeen. Simo on heittänyt talviturkkinsa jo varmaan helmikuussa ja siitä lähtien käynytkin polskimassa Atlantin valtameressä. Minun varpaat heittivät talviturkin viimeviikolla eikä se vesi niin kylmää ollut kun selvisi ensin siitä shokista. Hulluja suomalaisia!

 

Mäkihyppääjä Järvinen

Lauantaina oli aika rauhoittua seuraamaan euroviisuja, ruokalaan oli järjestetty iso screeni viisujen seuraamiseen ja halukkaille oli myös viereisen watering holen tarjoilu avoinna. Kyllä harmittaa kun Ruotsi meni ja voitti Suomen viisuissakin, ei ole reilua! Harmiin laulettiin suomalaisena ”kansan” laulunakin tunnettu Kummelin ”Jos alkaa pännii, niin…”.

Norjalaisille päivä olikin riemun juhlaa jota jatkettiin vielä seuraavaankin päivään Norjan itsenäisyyspäivän kunniaksi. Tarjolla oli kakkuja, ja muita Norjalaisia herkkuja, minä ja Simo vielä edellispäivästä voipuneina kävimme vain pyörähtämässä paikalla.

 Tänään käytiin beach boulevardilla ihastelemassa aaltoja ja päätettiin oikaista golf-kentän läpi. Golf kentällä meitä vastaan jolkotti erikoinen näky, jota ei kyllä Suomen luonnossa kovin usein kohtaa. Ketturepolainenhan se siinä, pysähtyi tarkastelemaan meitä parin metrin päähän. Ei kyllä ilmaissut ajatustakaan pelosta, katseli vain meitä. Kyykistyi kuin mieltään osoittaakseen, ruikkasi pisut ja jatkoi matkaa.Kyllä siinä kolme suomalaista seisoi huulipyöreänä, eikä kenellekään jäänyt epäselväksi ketun mielenilmaus siitä, että turha tulla hänen nurkkiinsa kuljeksimaan ja kuseksimaan. Jos täällä ihmiset tahtovat tehdä toisin kuin muualla, täytyy minun nyt todeta että luontokin tahtoo selvästi ajaa väärällä kaistalla.

Ei tänne sen kummempia taida kuulua, palaamisiin!

ElziMörskä jäänyt sään armoille


 
 
 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2021