Virtuaalikylän Tietolaari
Index Puutarhatalous
 
 
Ammattiosaamisen näytöt
Aineisto sisältää näyttöesimerkejä kuvaesityksinä seuraavilta aloilta: metsä, kalatalous, puutarha, hevostalous ja maatalous
30.4.2010
Hirvihaaran kartanon keittiöpuutarha
Hyötypuutarha blogi. Aloitettu huhtikuu 2011. Runsas kasvivalikoima, hienot kuvat ja asiantuntevat tekstit. Hyötypuutarhasta ja blogista vastaa luomupuutarhuri-opiskelija Suvi Lehtonen.
3.3.2012
Kyntöaurat
Havainnollinen esitys kyntämisestä, auroista ja niiden säätämisestä. Sisältää runsaasti kuvia. Opinnäytetyö Anni Lyyra Savonia ammattikorkeakoulu 2009. Kts. myös Kyntöaurat raportti.
8.12.2009
Kyntöaurat raportti
Lisätietoa kyntämisestä. Opinnäytetyön raportti. Anni Lyyra Savonia ammattikorkeakoulu 2009. Katso myös aineisto kyntöaurat.
14.12.2009
LuomuTIETOverkko
Paljon hyvää tietoa Luomusta. Katso erityisesti kohdasta materiaalit. Kohdasta Info löytyvät viittauskäytännöt ja käyttöoikeudet. Ylläpitäjä Helsingin Yliopisto Ruralia-instituutti
9.1.2012
LuontoPortti
Tämä palvelu tutustuttaa sinut Suomen kasveihin, perhosiin ja lintuihin. Olemme lähteneet liikkeelle erityisesti kasveista, jotka kukin on esitelty kattavien tekstien ja useiden kuvien avulla. Sivustomme helmi on kasvientunnistuspalvelu. Sen avulla vieraiden kasvien tunnistaminen on helppoa ja hauskaa. Huom! Palvelun kielinä myös ruotsi, englanti ja saksa.
8.9.2008
Maatalous-metsätieteellinen tiedekunta
Elintarvike- ja ympäristötieteiden laitos, maataloustieteiden laitos,metsätieteiden laitos ja taloustietaan laitos.
29.4.2010
MTT
MTT (Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus) on maamme johtava maatalous- ja elintarviketutkimusta sekä maatalouden ympäristöntutkimusta tekevä laitos. Tutkimusalat ovat Biotekniikka- ja elintarviketutkimus, Kotieläintuotannon tutkimus, Kasvintuotannon tutkimus, Taloustutkimus, Teknologiatutkimus ja Ympäristötutkimus.
30.4.2010
Peltotohtori
MTT PeltoTohtori on MTT:n kehittämä viljelijöille, neuvojille ja opettajille tarkoitettu tietokoneohjelma. Ohjelma auttaa kastelun ja lannoituksen suunnittelussa sekä kasvin kasvuun ja tuholaisiin liittyvien asioiden ennustamisessa.
9.2.2007
Sanasto
e-Dictionary suomi-ruotsi-engalnti-puola.
Tuotettu eFarmer-hankkeessa.
30.4.2010
Suojaintietoiskut
Melan tuottamat tietoiskut kertovat hengityksen, jalkojen, kuulon, käsien, pään, silmien suojauksesta ja työvaatteista. Tietoiskut ovat 5–8 minuuttia pitkiä.Niissä esitetään kuvin, animaatioin, tekstein ja puhuen maatalouden vaaranpaikoista ja tapaturmista sekä niiden välttämisestä ja erityisesti vaaroilta suojautumisesta.
13.10.2008
Täydentävät ehdot; viljely
Hyvän maatalouden ja
ympäristön vaatimukset sekä lakisääteisiset vaatimukset. Julkaistu 2010. Mavi
30.4.2010
Ympäristöhallinnon verkkopalvelu
Valtion ympäristöhallinnon yhteinen verkkopalvelu. Palvelua ylläpitävät ympäristöministeriö, Suomen ympäristökeskus (SYKE), 13 alueellista ympäristökeskusta ja kolme ympäristölupavirastoa. Se koostuu laajasta valtion ympäristöhallinnon yhteisestä sivustosta sekä suppeammista organisaatiosivustoista, joilla esitellään palvelua ylläpitävät hallinnon virastot ja niiden toiminta. Lisäksi palvelu sisältää erillisiä teemasivustoja. Hallinnon yhteisen palvelun päävalikon aihealueet vastaavat ympäristöhallinnon toimialaa ja tehtäviä.
29.5.2007
 
Takaisin