Virtuaalikylän Tietolaari
Index Luomutuotanto
 
 
Evira, elintarviketurvallisuusvirasto
Evira tutkii ja valvoo elintarvikkeiden sekä maa- ja metsätalouden tuotantopanosten laatua ja turvallisuutta, eläinten terveyttä ja hyvinvointia sekä kasviterveyttä. Osiot: kasvintuotanto ja rehut, eläimet ja terveys, elintarvikkeet, eläintauti- ja elintarviketutkimus
19.10.2006
Hirvihaaran kartanon keittiöpuutarha
Hyötypuutarha blogi. Aloitettu huhtikuu 2011. Runsas kasvivalikoima, hienot kuvat ja asiantuntevat tekstit. Hyötypuutarhasta ja blogista vastaa luomupuutarhuri-opiskelija Suvi Lehtonen.
3.3.2012
Katelaskureita
Luomutuotannon ja luomutuotantoon siirtymisen kannattavuuden arviointiin katelakuri kasvinviljelytiloille ja katelaskuri maidontuotantoon. Laskelmat ProAgria ja julkaisu Agronet-portaali.
19.7.2010
Laidunpankki
Tietoa maisemalaiduntamisesta ja sen toteuttamisesta käytännössä.
13.12.2008
Luomu-tietopankki
Luomutietopankki sisältää tutkittua tietoa ja uutisia luomusta kotimaasta ja ulkomailta.
29.10.2007
Luomublogi
Luomun kasvusta blogi, jota pitää Reijo Käki ProAgriasta. Blogi seuraa Hyvän sadon kokeen edistymistä ja muita ajankohtaisia viljelyyn liittyviä asioita.
6.10.2010
LuomuTIETOverkko
Paljon hyvää tietoa Luomusta. Katso erityisesti kohdasta materiaalit. Kohdasta Info löytyvät viittauskäytännöt ja käyttöoikeudet. Ylläpitäjä Helsingin Yliopisto Ruralia-instituutti
9.1.2012
Maatalous-metsätieteellinen tiedekunta
Elintarvike- ja ympäristötieteiden laitos, maataloustieteiden laitos,metsätieteiden laitos ja taloustietaan laitos.
29.4.2010
Maatilan riskienhallinta
Maatila-RH-työvälineet: riskikartta, tarkistuslistat työturvallisuus, tuotanto, omaisuus ja ympäristö.
6.2.2008
MTT
MTT (Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus) on maamme johtava maatalous- ja elintarviketutkimusta sekä maatalouden ympäristöntutkimusta tekevä laitos. Tutkimusalat ovat Biotekniikka- ja elintarviketutkimus, Kotieläintuotannon tutkimus, Kasvintuotannon tutkimus, Taloustutkimus, Teknologiatutkimus ja Ympäristötutkimus.
30.4.2010
Sanasto
e-Dictionary suomi-ruotsi-engalnti-puola.
Tuotettu eFarmer-hankkeessa.
30.4.2010
Suomen maataloustieteellisen seuran julkaisut
Maataloustieteen päivien julkaisut v 2010, 2008, 2006 ja 2004.
3.5.2010
Ympäristöhallinnon verkkopalvelu
Valtion ympäristöhallinnon yhteinen verkkopalvelu. Palvelua ylläpitävät ympäristöministeriö, Suomen ympäristökeskus (SYKE), 13 alueellista ympäristökeskusta ja kolme ympäristölupavirastoa. Se koostuu laajasta valtion ympäristöhallinnon yhteisestä sivustosta sekä suppeammista organisaatiosivustoista, joilla esitellään palvelua ylläpitävät hallinnon virastot ja niiden toiminta. Lisäksi palvelu sisältää erillisiä teemasivustoja. Hallinnon yhteisen palvelun päävalikon aihealueet vastaavat ympäristöhallinnon toimialaa ja tehtäviä.
29.5.2007
 
Takaisin