Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 
Rakennukset ja alueet
Valkoinen talo
Ruokala
Asuntolat
Koulurakennus
Museo
Taimisto
Kasvihuoneet
Peltoviljely
Konehalli
Navetta
Ymparisto
Metsat
Puisto
Puistohalli


KonehalliOtavan koulutilan konehalliKoulutilan konehallia tarvitaan monipuolisen konekaluston huoltoon ja korjaukseen. Konehallin keskeisin osa on koneenkorjaushalli nostureineen. Konehallin itäpäässä on pesuhalli ja pienkoneiden korjaustila. Länsisiivessä ovat puutyöverstas ja metalliverstas hitsauspajoineen. Koneenkorjaushallin tuntumassa on työnjohtajien huone sosiaalisine tiloineen. Konehallilla on myös luokkatila luokkaopetusta varten.
Koneiden ja laitteiden korjaus


Koulutilan maatalous- ja puutarhakoneet pyritään korjaamaan käyttäjien toimesta heti vian ilmetessä. Ruuhka-aikoina, esimerkiksi toukotöiden aikaan, vain välttämättömät korjaukset ehditään tekemään heti. Konehallin asentaja tekee laajemmat korjaukset ja määräaikaishuollot koulutilan koneille.

Osa huolto- ja korjaustöistä pyritään tekemään opiskelijavoimin koulutilan töiden yhteydessä konehallin asentajan ohjauksessa.

       


Ajoharjoituskenttä


Konehallin takana sijaitsee laaja ajoharjoitusalue, jossa maatalous- ja puutarha-alan opiskelijat pääsevät ottamaan tuntumaa koneiden käyttöön. Tavallisimmin harjoitellaan traktorin ja peräkärryn käyttöä.


 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2021