Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 
Rakennukset ja alueet
Valkoinen talo
Ruokala
Asuntolat
Koulurakennus
Museo
Taimisto
Kasvihuoneet
Peltoviljely
Konehalli
Navetta
Ymparisto
Metsat
Puisto
Puistohalli

Asuntolat


Otavan koulutilan opiskelija-asuntolatOtavan koulutilan opiskeljoilla on mahdollisuus ilmaiseen asumiseen opiskeluaikana. Valtaosa opiskeljoista asuu rivitaloissa kauniin maiseman äärellä Puulaveden rannalla. Rivitalot koostuvat soluasunnoista, joissa neljä kahden hengen huonetta ympäröi yhteiskeittiötä ja suihku/wc-tiloja.

Ylempänä koulutilan mäellä sijaitsevista kerrostaloista enää yksi on säännöllisessä käytössä. Sen kahden hengen huoneissa asuvat lemmikkieläimiä pitävät opiskeljiat.
Melkoinen osa opiskelijoista asuu nykyään vuokra-asunnoissa Mikkelissä tai Otavan taajamassa. Monet seudulla asuvista käyvät opiskelemassa kotoa käsin.Asuminen ja vapaa-ajan toimintaOpiskelijat voivat vapaa-aikanaan katsoa soluasunnoissaan tv:tä tai käydä oppilaitoksen atk-luokassa. Iltaisin myös koulun urheilusali on käytettävissä. Otavan ympäristön monipuolinen luonnonympäristö tarjoaa mahdollisuuden vaelteluun, souteluun Puulavedellä ja lenkkeilyyn koulutilan kupeessa sijaitsevalla pururadalla, joka talvisin toimii valaistuna latuna.  Opiskelijoiden aktiviteettejä koordinoi Otavan koulutilan asuntolanhoitaja/vapaa-ajan ohjaaja.

 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2021