Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 
Rakennukset ja alueet
Valkoinen talo
Ruokala
Asuntolat
Koulurakennus
Museo
Taimisto
Kasvihuoneet
Peltoviljely
Konehalli
Navetta
Ymparisto
Metsat
Puisto
Puistohalli

RuokalaOtavan koulutilan ruokala-ravintola


Otavan koulutilalla perustutkintojen opiskelijoille kuuluu päivittäin ilmainen aamiainen, lounas ja päivällinen. Ruokailu tapahtuu koulutilan rakennuksien keskellä sijaitsevassa ruokalarakennuksessa. Ruokala-ravintola Kasari on osa Mikkelin kaupungin omistamaa Iso Pata-keittiötä, jonka kanssa koulutuksen järjestäjä (Etelä-Savon koulutuksen kuntayhtymä, esedu) on tehnyt sopimuksen.
Otavan koulutilan nykyaikaisessa laitoskeittiössä työskentelee kaksi henkilöä. Ruokalassa tarjotaan ateriapalvelut paitsi opiskelijoille, myös useimmille koulutilan työntekijöille lounasaikaan. Myös vierailijryhmät ruokailevat usein koulutilalla. Ruokalan vilkkaimmat hetket ajoittuvat jokavuotisten Otavan kevätpäivien aikaan toukokuussa.


Muuta toimintaa ruokalarakennuksessa


Ruokalarakennuksen eteläisessä päädyssä sijaitsevat Otavan koulutilan kirjasto, joka käsittää mittavan nidemäärän luonnonvara-alan kirjallisuutta, sekä ammattilehtiä. Kirjaston aineisto on laajalti opetuskäytössä maatalous- ja puutarha-alalla.

Myös opettajien työhuoneet ja terveydenhoitajan työtilat sijaitsevat ruokalarakennuksen eteläpäädyssä.

Rakennuksen kellarikerroksessa sijaitsevat sauna ja pyykkitupa. Opiskelijoilla ja henkilöstöllä on mahdollisuus saunoa kahtena arki-iltana viikottain.


 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2021