Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 

Blogit

 
Kirjoittajan esittelyKirjoittajan esittely

Etsi blogista:

Katso uusimmat

Vuosi 2015:
Helmikuu

Vuosi 2014:
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Syyskuu
Heinäkuu


 
19.12.2014
Jouluisissa fiiliksissä
Vuoden viimeisiä keskusteluita KEKE-teemojen osalta on käyty joulukuussa kovasti ja monenlaisia suunnitelmia on tehty. Ensi vuoden keväänä on nyt tulossa esimerkiksi sikalan päätyyn suurempi jätekatos, johon on määrä tilata nyt myös uusia jäteastioita. Tätä myötä myös jätelajittelu todennäköisesti monipuolistuu jakeella tai jopa muutamalla. Viimeisimmässä KEKE-ryhmän kokoontumisessa oli mukana joulukuussa myös kiinteistöpuolen edustaja ja tapaaminen oli varsina antoisa, kun saatiin vaihdettua ajatuksia ja tarpeita jäteasioista puolin ja toisin.

KEKE-ryhmän kokoontumisessa kerrattiin myös vuoden aikana muita teemojen osalta toteutuneita asioita (keke-ohjelma nähtävissä tästä) ja todettiin, että varsin hyvin ollaan teemoja toteutettu. Korttikurssit ja -suoritukset ovat erittäin hyvällä mallilla, seurantatietoja kirjataan Virtuaalikylän raportteihin ja järjestetyistä tapahtumista löytyy kuvia ja videoita Virtuaalikylästä jne. 

Alkuvuodellekkin tehtiin jo "sotasuunnitelmaa" millä saadaan raportit vielä mallilleen. Okka-säätiöön on määrä olla yhteydessä sitten heti vuoden vaihteen jälkeen ja kysellä vinkkejä kenet voisimme saada harjoitusauditoijaksi ja voisiko sellainen olla mahdollisesti jo helmikuussa. Myös KEKE-teemapäivää turvallisuusteemalla kaavailimme helmikuulle.

Nyt mieli vetää jo kotiin kohti joulusiivoja. Lämmintä Joulua ja Innovatiivista Uutta Vuotta 2015!Jouluisin terveisin: Annika 
 
 
 

 

Kommentoi kirjoitusta:
 
Nimi / nimimerkki (pakollinen tieto)
Syötä tiedot mobiililaitteella
Kommentti (pakollinen tieto)
 
Varmenne
CAPTCHA ImageRefresh
Varmennekoodi kirjoita yllä oleva varmenne (pakollinen tieto)
 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2021