Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 

Blogit

 
Kirjoittajan esittelyKirjoittajan esittely

Etsi blogista:

Katso uusimmat

Vuosi 2015:
Helmikuu

Vuosi 2014:
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Syyskuu
Heinäkuu


 
26.11.2014
Lisää tarroja
Viime päivinä opiskelijoiden kanssa on ideoitu nyt QR-koodi/NFC-tarroja navetalle. Ajatuksena on, että navetalle tulisi kaksi tarraa. Toinen aulatilaan yleisinfoksi josta hyötyisivät myös erityisesti tutustujaryhmät. Sisältöä tähän on alettu jo tekemään: www.virtuaali.info/opetusmaatilat/index.php Eilen opiskelijoilta tuli hyvä ajatus,että myös lypsyaseman toiminta on tuntunut olevan kiinnostava aihe tutustujien keskuudessa. Niinpä päätettiin, että tuohon samaan pakettiin siis kuvattaisiin vielä video siitä miten lehmien lypsy tapahtuu.



Toinen tarra tulisi navetan sisälle ja siinä olisi lista ohjeita opiskelijoiden muistutukseksi. Esim. miten lajittelen navetalla syntyvät jätteet, mitä kuuluu töihin jos on lypsyvuorossa ja minne mitkäkin työvälineet kuuluvat.

Maanantaina 17.11. pidettiin myös oman yksikkömme KEKE-ryhmän kokoontuminen, jossa päätettiin, että navetalle hankitaan muutama uusi isompi roskis. Vahvuudessamme oli viikon aikana myös tettiläinen, joka kartoitti jätepistekarttojemme paikkansapitävyyttä. Turvallisuus-teeman osalta voisi varmaan sanoa, että erilaiset korttisuoritukset ovat hyvällä mallilla ja esim. EA1-kortti taitaa olla taskussa niin opiskelijoilla kun suurimmalla osalla henkilökunnastakin ennen Joulua. 

Kekeilyssä siis tapahtuu, vaikka raportointi onkin välillä jälkijunassa. :)

Marraskuisin terkuin: Annika

 
 
 

 

Kommentoi kirjoitusta:
 
Nimi / nimimerkki (pakollinen tieto)
Syötä tiedot mobiililaitteella
Kommentti (pakollinen tieto)
 
Varmenne
CAPTCHA ImageRefresh
Varmennekoodi kirjoita yllä oleva varmenne (pakollinen tieto)
 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2021