Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 

Blogit

 
22.10.2014
Hevoskokemuksiani
Hevoseni Vime on tullut meille ratsastuskoulusta ansaittuja eläkepäiviään viettelemään. Tavoitteeni on, että tamma saisi mahdollisemman onnelliset viimoiset vuodet. Viime talven tein Vimen kanssa pieniä juttuja useasti, esim. käytiin yhdessä hakemassa postia, opetin joitain temppuja, nautin hänen seurastaan. Silloin tällöin käin ratsastamassa, halusihan vanha mammakin joskus päästä revittelemään. Hoisin hevoseni pääasiassa itse. Tuntui, että Vimestä oli mukava kun oli yksi ja ainut ihminen huolehtimassa hänen tarpeistaan ja hoidosta. Sitten lähdin viikonlopuksi pois kotonta, olin hoitanut pääasiassa 6 kulunutta kuukautta yksin. Eräänä lauantai aamuna siskoni meni hoitamaan hepat, eka aamu oli mennyt hyvin, illalla Vime oli antanut jotenkuten kiinni. Seuraava aamuna Vime oli ollut pylly vastassa siskoani, mutta lähtenyt maanittelujen jälkeen pihalle. Illalla tulin kotiin, Renzo -heppa tuli heti katsomaan ja nuuskimaan että missä olet ollut?!? Vime vilkaisi minua ja ei tullut edes syömään herkkuja kädestä. Se oli vihainen kun olin jättänyt hänet, juuri kun hän oli tottunut että on vain yhden ihmisen hevonen. Tiistai iltana Vime alkoi leppymään ja tulemaan mielellään luokseni. Onhan tämä ihan ymmärrettävää, kun oli alkanut nauttimaan, että on yhden ihmisen hevonen. 
Nyt Vime on alkanut hyväksymään, että joo häntä hoitaa koko meidän perhe, että olemme hänen ympärillään, eikä joka päivä ole uusi ihminen selässä opettelemassa ratsastuksen saloja. 
Voiko ihananmpaa olla, kun kouluviikon jälkeen menee ensimmäisenä katsomaan hevosia, Vime tulee reipasta käyntiä vastaan, ja sanoo höhööhö? <3 :') 


Vimen kanssa kävelyllä, mukavaa, kun on hiljaisia teitä jossa uskallan pitää Vimeä vapaana, kun ei se mihinkään karkaa, jos karkaa niin lähimmältä ruohotupsulta sen löytää :)
 
 
 
1 kommentti
 
1Sari L28.10.2014 10:47

Oi, miten ihana tarina.. mutta kyllä se eläinten kanssa paljon helpottaa jos ne luottavat useampaankin ihmiseen :)

 

Kommentoi kirjoitusta:
 
Nimi / nimimerkki (pakollinen tieto)
Syötä tiedot mobiililaitteella
Kommentti (pakollinen tieto)
 
Varmenne
CAPTCHA ImageRefresh
Varmennekoodi kirjoita yllä oleva varmenne (pakollinen tieto)
 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2021