Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 

Blogit

 
19.9.2015
Amiksen toisen vuoden alotus! :)
 Moikka moi!

Koulut on taas pistetty käytiin ja ensimmäinen jakso on kohta taputeltu loppuun. On tullut uudistuksia ja pää on mennyt aivan pyörälle mitä ne ''osaamispisteet'' oikein meinaa..Mitäpä minä olen sitten oppinut tämän lukuvuoden alussa?
  • Lisää pienistä eläimistä, mm. eläinlääkärillä olosta Kiteellä: hoitamalla, elämyspihalla ''Pikkukilissä'' Lieksan suunnalla: ruokkimalla,siivoamalla ja käsittelemällä, Koirahoitolassa ja paimenkoirapalvelussa ''Farmirekussa" Tohmajärven suunnalla: siivoamalla, ruokkimalla ja erilaisin käsittelyin esim. kokeilimme: koiran kiinniottoa, koiran kunsien leikkuuta, koiran anaalirauhasen tyhjennystä. Myöskin pääsimme seuraamaan vierestä paimenkoiran työtä. Lisäksi oppitunneilla; unohtamatta itseopiskelua!!
Ensijaksohan on pääasiassa P I E N E L Ä I N toppi!
  • Sika asiaa on tullut hurjasti päänupin sisälle! Oppia on tullut teoriatunneilta pääasiassa ja vielä on käymättä sikalassa mutta sinnekin on meno ensi viikon tiistaina HUIPPUA! :)
  • Asiakaspalvelua, oppia on tulluna oppilaitoksen kahviosta käsin ja oppitunneilla olemme harjoitelleet asiakastilanteita.
  • Unohtamatta tietenkään teoriaaineita: kemiaa, fysiikkaa, enkkua, ruotsia, äidinkieltä ja liikuntaa <-- nämä lisäävät ammatillista osaamista samalla tavalla kuin eläinjututkin! :)
Kuva otettu mummoni luota kuukausi sitten :) Näkyillään!


 
 
 
1 kommentti
 
1Sari23.11.2015 14:44

Ihana Niina, sie olet aina niin positiivinen :)

 

Kommentoi kirjoitusta:
 
Nimi / nimimerkki (pakollinen tieto)
Syötä tiedot mobiililaitteella
Kommentti (pakollinen tieto)
 
Varmenne
CAPTCHA ImageRefresh
Varmennekoodi kirjoita yllä oleva varmenne (pakollinen tieto)
 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2021