Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 

Blogit

 
Kirjoittajan esittelyKirjoittajan esittely

Etsi blogista:

Katso uusimmat

Vuosi 2010:
Heinäkuu


 Viisi viimeisintä merkintää:

11.7.2010
Viimeinen messupäivä


Kävijämäärästä on huomannut, että helle on verottanut kävijöitä huomattavasti. Possut: Turpeinen, Piiparinen ja Kylmälehto muuttavat tänään uuteen kotiin Emmin luokse.

Sorakuorman oikea paino oli 14 750 kg. Tämän vastauksen oli tismalleen oikein arvannut 10 henkilöä. Heidän kesken arvotaan pääpalkinto, onnetar suosi Mika Raatikaista, Haverista. Kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken arvottiin työkalusarja, jonka nappasi itselleen Toni Virtanen Mommilasta.10.7.2010
Lauantaina 10.päivä Okrassa


Nyt on toiseksi viiminen Okra päivä ja ilma on lämmin, mutta ei liian kuuma. Ihmisiä on ollut enemmän kuin eilen. Lapset ovat olleet kiinnostuneimpia possuista ja aikuiset kilpailusta. Possut alkavat olemaan jo aika uupuneita, mutta onneksi on enää yksi päivä jäljellä.8.7.2010
Ensimmäinen ja toinen näyttelypäivä


Kilpailuna osastolla on arvata uuden John Deeren -traktorin peräkärryllä olevan sorakuorman paino. Lähimmäksi arvannut voittaa 100 € lahjakortin Agrimarkettiin ja kaikkien vastanneiden kesken arvotaan 71-osainen meisselisarja.Lapsia varsinkin kiehtovat possut :)Koulun osastolla kolme neiti possua poseeraavat.  Nimemme ovat Piiparinen,Turpeinen ja tietty Kylmälehto.

7.7.2010
Osaston rakentaminen
Aamu alkoi koululla, kun kasattiin tavaroita kontiin. Lähdimme porukalla pystyttään Okran osastoa ja aloitimme teltan pystytyksellä. Merkattiin osastolle possukarsinan paikka. John Deer ja Avant tuotiin osastolle kuorma-autolla.
6.7.2010
Okra 2010 valmisteluja


Okra - maatalousnäyttelyn valmistelut ovat olleet koululla jo muutaman päivän ajan käynnissä. Tänään koneet saatiin näyttelykuntoon ja huomenna lähdetään rakentamaan osastoa.

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2018