Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 
Tilat ja rakennukset
Päärakennus
Oppilasasuntola
Herukkapensaat
Konehalli
Konekatos
Autotallit
Museo
Polttoainevarasto
Lämminilmakuivuri
Metallityöpaja
Opetustyöpaja
Maneesitalli ja varusteverstas
Kärkelän talli
Hevostarhat
Laidun
Ratsastuskenttä
Hevosreitti ja ravirata
Säilörehu- ja kuivikevarasto
Navetta
Kylmäpihatto
Sikala
Riistalinjan rakennus "Uuttu"
PÄÄRAKENNUS 
Koulun puna-valkoinen päärakennus valmistui syksyllä vuonna 1986. Sisälle mentäessä tulee ensimmäisenä vastaa aula. Aulassa on neljä sohvaa, missä voi välitunnilla istua ja lukea vaikkapa lehtiä tai jutella kavereiden kanssa. Aulan vieressä on ruokala.
 
Ruokala on valoisa ja viihtyisä. Siellä on kolme pitkää pöytää missä oppilaat ruokailevat ja kirjaston puolella on yksi pitkä pöytä, jonka voi tarpeen vaatiessa sulkea omaksi kabinetikseen vaikkapa vieraita varten. Ruoka on monipuolista ja erittäin hyvää.
 
Aulasta lähtee kaksi käytävää, joista toisella on opettajien huoneita ja toisella luokkahuoneita. Päärakennuksessa on viisi luokkatilaa: Kyllikki, Kullervo, Sampo, Pellervo ja Atk-luokka.

Pellervossa yleensä pidetään ykkösten tunnit. Kyllikissä, Kullervossa ja Sampossa vastaavasti kakkosten, kolmosten ja aikuisopiskelijoiden tunnit. Atk-luokassa on vähän kaikilla tunteja välillä.
 
Koulun info- ja muut opiskeluun liittyvät asiat hoituvat kanslian kautta. Siellä ystävällisesti palvelevat opintosihteeri ja palkkasihteeri. Kanslia sijaitsee päärakennuksen aulassa.

 
 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2021