Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 
Tilat ja rakennukset
Päärakennus
Oppilasasuntola
Herukkapensaat
Konehalli
Konekatos
Autotallit
Museo
Polttoainevarasto
Lämminilmakuivuri
Metallityöpaja
Opetustyöpaja
Maneesitalli ja varusteverstas
Kärkelän talli
Hevostarhat
Laidun
Ratsastuskenttä
Hevosreitti ja ravirata
Säilörehu- ja kuivikevarasto
Navetta
Kylmäpihatto
Sikala
Riistalinjan rakennus "Uuttu"
MANEESITALLI

 

Maneesitallilla asustaa 10 hevosta, joista osa on oppilaiden omia hevosia. Talli on rakennettu vuonna 2001. Talli yhteydessä on myös maneesi (22x 60 metriä), jonne on kätevä päästä tallin sisätilojen kautta. Maneesitallin yläkerrassa on kahvio ja varusteverstas, jossa opiskellaan valjastöitä. 
 
Tallin toimistotilat ovat siistit ja ihmistenkin viihtyvyys on otettu huomioon tallia rakennettaessa. Hevosille on tarjolla tilavat karsinat tallikäytävän molemmin puolin sekä nykyaikaiset käsittely- ja hoitotilat. Varusteille on oma huone sekä loimien ym. kuivatukseen on lämpöpuhaltimella varustettu kuivatushuone. Tallin yhteydessä on kätevä, katettu lanta- ja kuivikevarasto sekä rehuvarasto. Varastotilat on rakennettu tallin jatkoksi, joten kulku lantaloille käy kätevästi sisätilojen kautta. Tallilla käytetään turvekuivitusta.
 
Hevosille jaetaan väkirehut kaksi kertaa ja heinät neljä kertaa päivässä. Aamutalli alkaa kello 06:00. Päiväheinät hevoset saavat kello 10:30 ja seuraavat heinät jaetaan kello 16:00. Iltatalli alkaa kello 18.30 ja päättyy noin kello 19.45. Kaikki opiskelijat tekevät tallivuoroja.






Kauniin maneesin sisäseiniltä löytyvät peilit, joiden avulla ratsastaja pääsee tarkastelemaan omaa istuntaansa.



Maneesitallilta aamutöiden aikaan.





Rehuvarastossa punnitaan heinäannokset valmiiksi.

 


Maneesitallin yläkerrassa on kahvio ja Maneesiluokka/ Varusteverstas. Kahviosta ja luokasta on hyvät näkymät maneesihalliin.
 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2021