Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 
Uudenmaan maaseutuopiston rakennukset
Maatilavarasto
Traktorin ajokenttä
Kokkokenttä
Puuverstas
Autokatos
Pieneläinhuone
Maatilavarasto
Kuntosali
Konehalli, säilytys
Oppilasruokala Kaskinauris
Asuntolat
Maisemat, laitumet yms. näkymät
Vihannesjatkojalostamo
Päärakennus
Vanha konehalli
Uusi konehalli
Navetta
Näytemaa
Kasvihuoneet
Punainen tupa
Opetustyöpaja
Hedelmätarhat
                                                                                                 

                                      Uumon Asuntolat

 

 


Uumon alueella on kolme erilaista asuntolaa. Yhteensä niihin mahtuu asumaan noin 90 opiskelijaa. Jokainen asuntola on omanlaisensa, joka mahdollistaa erilaisille asujille vaihtoehtoisia asumismahdollisuuksia.

 

Kerrostalomaisen asuntola 1:n rakennuksen solut ovat hyvin rauhallisia. Kunkin solun huoneet ja yhteiset tilat ovat lyhyen käytävän varrella, mikä tuo asukkaille yksityisyyttä.

 

Asuntola 2:ssa oli kesällä 2008 remontti. Se remontoitiin sopivaksi opiskelijoille, joilla on oma koira mukanaan. Asuntola on suunnattu erityisesti pieneläinlinjan opiskelijoille.

 

Asuntola 3 on hyvin normaali rivitalo. Neljä solua on hyvin intiimejä, eikä niissä voi välttyä kämppäkavereidensa tapaamiselta.

 

Periaate kussakin asuntolassa on kuitenkin sama; solut ovat kaikissa perustana. Jokaisesta solusta löytyy yhteinen keittiö vempeleineen, hyväkuntoiset peseytymis- ja wc-tilat. Kussakin solussa on yhteinen olohuone mukavine sohvineen, joista on näkymät televisioon. Tänä päivänä löytyy myös digiboksit.

 

Huoneet ovat kahdelle henkilölle varustettuja. Pöytä, tuoleja, roskakoreja, kaappeja sekä sänkyjä petivaatteineen löytyy kaksin kappalein.


 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2021