Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 

Blogit

 
Kirjoittajan esittelyKirjoittajan esittely

Etsi blogista:

Katso uusimmat

Vuosi 2016:
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu

Kaikki merkinnät

 
13.6.2016
Kotona jälleen!
 Nyt ollaan Allin kanssa palattu kotiin työssäoppimisen jälkeen! 
Olimme Vantaan opaskoirakoululla, minne Allinkin olisi syksyllä tarkoitus mennä.
Opin siellä huimasti uusia asioita ja opaskoirakoulun väki pääsi näkemään Allin ennen kuin sekin sitten syksyllä siirtyy sinne testeihin. 

Yhtenä päivänä päästiin kouluttajan matkaan Keravalle ja siellä katsottiin, miten Alli osaa liikenteessä ja kaupassa kävellä, myös hissi sekä portaat tuli kokeiltua. Kouluttajalta saatiin tosi hyvä palaute ja hän antoi muutamia uusia harjoitteita. 

Alli pääsi tuona aikana leikkimään tosi monen eri koiran kanssa ja mukana oli välillä pari Allin sisarustakin.:) 

Asuimme tuon kuukauden eräiden tuttavien luona, joilla on pari vuotias kultainennoutaja poika. Ajattelimme aluksi, että talo tulisi oletettavasti olemaan raunioina, mutta koirien yhteiselo sujui todella hyvin ja koirat eivät loppujen lopuksi edes välittäneet toisistaan.

Työssäoppimisen aikana reissasimme Allin kanssa tosi paljon. Viikonloppuja vietimme Kajaanissa, Klaukkalassa ja Uudessakaupungissakin ehdimme pyörähtää! 
Helsingin keskustaakin ehdimme käydä muutaman kerran ihmettelemässä. Parilla ensimmäisellä kerralla Allia jännitti kävellä Helsingin ruuhkaisilla kaduilla, mutta reipastui kyllä huomattavasti, kun käyntikertoja tuli useampi. 

Uusia asioita tuli paljon molemmille ja Allille uutena tuli sekin, kun se pääsi käymään parikin kertaa hierottavana. 
Sain hierontaraportin muutama päivä sitten ja sen mukaan kaikki oli mennyt hyvin. Alli oli käyttäytynyt todella rauhallisesti ja hienosti ikäänsä nähden.

Allin kanssa eniten on siis treenattu tämä aika uusiin paikkoihin totuttelua ja erilaisissa paikoissa kulkemista, tottista ollaan myös treenattu ja varsinkin esineiden tuomista ollaan harjoiteltu paljon. 

Nyt, kun ollaan Oulussa jonkin aikaa niin meillä on hyvää aikaa keskittyä enemmän vielä  tottikseen ja kierrellään luultavasti vielä Oulun kaupunkia kesän aikana.

            ...välillä tuntuu, että Alli nukkuu paremmin kaupassa kuin kotona..

         
                                                 -Noora & Alli-
 
 
 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2021