Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 

Blogit

 
Kirjoittajan esittelyKirjoittajan esittely

Etsi blogista:

Katso uusimmat

Vuosi 2016:
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu

Kaikki merkinnät

 
6.5.2016
ReissuRoi
 JA TAAS MENNÄÄN! Vauhti on niin hurjaa, että välillä mietin, miten Roi pysyy vauhdissa mukana... Onneksi Roi osaa rauhoittua ja levätä, kun pysähdytään. Tämän kuun aikana on ehtinyt tapahtua jo paljon, vaikkakin sitä on mennyt vasta kuusi päivää.Kuukauden ensimmäiset päivät meni pakatessa. Kyllä, PÄIVÄT. Sainkin sitten pakattua kolme isoa laukkua, kaksi reppua ja käsilaukun.
 
Tiistaina lähdettiin junalla Helsinkiin. Roi nukkui lähes koko matkan. Voin vain olla tyytyväinen siihen, että Roi ja Stella osaa käyttäytyä remmissä. Helsingin keskustassa olisi muuten melko hankala liikkua. Tähän reissuun on mahtunut paljon! Roi on tavannut paljon koiria ja ihmisiä. Julkisiakin on käytetty tiuhaan tahtiin. Tässä äkkiä laskettuna Roi kävi etelässä 5 bussimatkaa ja 8 junamatkaa.
 
 
Talviturkkikin tuli heitettyä Tuusulan järveen ihan vahnigossa. Leikin Roin kanssa ja lähdin juoksemaan rantaan päin. Roi innostui siitä, sillä on ennenkin leikkinyt vesilätäkössä. Tämä lätäkkö olikin vain syvempi kuin ne muut ja Roi joutui uimahommiin. Se olikin yllättävän kivaa, sillä herra alkoi juosta sinne itsekin.

 


Oman koirani rotuyhdistys järjesti Match Show'n Oulunkylässä. Roi sai siellä paljon huomiota, sillä se oli Broholmer INFO -pisteellä (rotuuntutustumispiste) sillä välin, kun olin itse auttamassa järjestäjiä. Vaikka Roi ei ihan broholmerista mene, ihmiset ihmettelivät, miten puoli vuotias pentu voi olla niin rauhallinen. Käytiinhän me pyörähtämässä pentukehässä hakemassa punainen nauha. Roi osasi käyttäytyä tosi hyvin kehässä, vaikkei oltu edes harjoiteltu./Elisa&Roi\
 
 
 

 

Kommentoi kirjoitusta:
 
Nimi / nimimerkki (pakollinen tieto)
Syötä tiedot mobiililaitteella
Kommentti (pakollinen tieto)
 
Varmenne
CAPTCHA ImageRefresh
Varmennekoodi kirjoita yllä oleva varmenne (pakollinen tieto)
 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2021