Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 

Blogit

 
Kirjoittajan esittelyKirjoittajan esittely

Etsi blogista:

Katso uusimmat

Vuosi 2016:
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu

Kaikki merkinnät

 
16.4.2016
Puolivuotias Roi
 Roi täytti torstaina 6kk. Siis PUOLI VUOTTA! Mihin tämä aika on oikein kadonnut?!!? Vastahan sitä pientä luppakorvaista karvaturria kannettiin paikasta toiseen... Nyt on korvat pystyssä ja karvakin sileää ja suoraa. Painokin on jo reippaasti yli 20kg.

 
Nyt kun kouluhommat on hellittänyt, on enemmän aikaa Roin koulutukseen. Maahanmeno on ollut suuressa roolissa, sillä Roilla on tapana laittaa jalat mahan alle. Nyt kun se sujuu, harjoittelemme paikalla pysymistä. Sivulle tulokin alkaa olemaan hyvällä mallilla. Olemme olleet jo muutaman kerran purutreeneissä. Roi on edistynyt todella nopeasti! Se on purrut patukkaa ja purutyynyä. Eikä maalimies edes piiskan kanssa pelota. Nyt ollaan tehty lähes joka päivä jälkiä Roin kanssa ja panostettu niihin. Suurin ilonaihe jäljestyksessä oli, kun Roi teki mallikkaasti suoran jäljen, joka alkoi mutakohdasta, jatkui asfaltille, siitä nurmikolle, taas asfaltille ja nurmikolle. Olen laittanut palkan kengän kärjen päähän, kun olen ottanut askeleen. Asfalttikohdalle en laittanut kuin muutaman palkan ja Roi nenää käyttäen meni koko jäljen hienosti!

 
Ollaan vietetty viikonloppuja Vartiuksessa Roin kanssa. Se ottaa 1,5h automatkan hyvin rennosti. Siellä on lääniä, missä temuta, eikä naapureitakaan lähellä. Ollaan oltu siellä rippijuhlissa, jolloin Roi osasi olla tosi nätisti. Roi on tutustunut siellä pieniin lapsiin sekä muihin koiriin. Perheen 5-vuotias tyttö pelkäsi aluksi Roita, mutta loppujen lopuksi ne ystävystyivät ja tyttö uskalsi silitellä Roita. He opettivat toisiaan: Roi opetti lapsille, miten koirien kanssa käyttäydytään tai mitä käy jos riehuu ja huutaa koirien lähellä (Roi siis hämmentyi, minkä jälkeen innostui ja lähti juoksemaan lasten perässä) ja lapset antoivat Roille oppia siitä, miten pienet ihmiset käyttäytyvät ja että niistä ei tarvitse välittää. Käytiin ajelemassa moottorikelkalla ja Roi juoksi perässä/vieressä. Yllättävän kovaa tuo pikkumies juoksee, parhaimmillaan 20km/h. En siis juoksuttanut Roita kuin max 15min.

 
Nyt kun ilmat on lämmennyt, niin Roi on siirtynyt paljaalle lattialle nukkumaan. Koiratkin ovat siirtyneet ulkoruokintaan. :D

 
/Elisa&Roi\


 
 
 

 

Kommentoi kirjoitusta:
 
Nimi / nimimerkki (pakollinen tieto)
Syötä tiedot mobiililaitteella
Kommentti (pakollinen tieto)
 
Varmenne
CAPTCHA ImageRefresh
Varmennekoodi kirjoita yllä oleva varmenne (pakollinen tieto)
 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2021