Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 

Blogit

 
Kirjoittajan esittelyKirjoittajan esittely

Etsi blogista:

Katso uusimmat

Vuosi 2016:
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu

Kaikki merkinnät

 
16.3.2016
Allin hiihtoloma
 Allin kanssa hiihtoloma meni rauhallisissa merkeissä:)
Lähdettiin maanantaina Ouluun junalla ja matka meni hyvin! Alli rauhoittuu kulkuvälineisiin hetkessä ja nukkuu matkat. Junassakin kun ihmisiä kävelee ohi niin Alli katsoo kulmien alta ja jatkaa unia.
Emme oikeastaan tehneet mitään kovin erikoista, käveltiin metsässä ja harjoiteltiin luoksetuloa,rauhoittumisia ja ohituksia. Noista kolmesta rauhoittuminen on tällä hetkellä vahvimpana. Ohituksissa taas on eniten vielä harjoittelemista.

Lauantaina lähdettiin aamulla Kuhmoon ja Alli nukkui jälleen matkan peräkontissa. Mentiin mummolaan, jossa oli paljon uusia ihmisiä tervehtimässä. Olin iloisesti yllättynyt kun Alli ei alkanut riehua sisällä, vaikka nuoremmat lapset touhusivat leikkejään siinä ympärillä! 
Saatiin myös tosi hyviä luoksetuloja kun talon koira haukkui häkissä, mutta sain Allin kulkemaan hienosti minun matkassani:)16.3 tiistaina käytiin katsomassa virkakoirien SM-kisoja koirien kanssa! Tosi hienosti malttoi Alli olla rauhassa vaikka koiria oli paljon ja haukkua ja erilaisia ääniä kuului joka paikasta. Vähän itseä hirvitti, että rauhoittuuko Alli sinne mitenkään. Saatiin myös hiukan käveltyä erilaisia pintoja ja uusi paikkahan sekin oli kokonaan. 
Jännittävä kisojen loppu katseltiin pöydällä makoillen;)
-Noora & Alli


 
 
 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2021