Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 

Blogit

 
Kirjoittajan esittelyKirjoittajan esittely

Etsi blogista:

Katso uusimmat

Vuosi 2016:
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu

Kaikki merkinnät

 
18.1.2016
Jäiset terveiset arjen keskeltä :)
Ansa on kasvanut aivan älyttömän nopeasti! Välillä sitä havahtuu siihen etteihän tuota jaksa enää kantaa sylissä ja tuo syö ku hevonen :D Missä on mun pikku vauva? Miten aika voi mennä näin nopeasti?

  

Mutta joululoma oli ja meni. Oli ihana nukkua pitkään koirat molemmissa kainaloissa, lenkkeillä lumisessa metsässä ja keksiä hauskoja treenejä. Puoli joululomaa olimme ihan pohjoisessa, mummolassa. Samassa osoitteessa lomaili myös tätini kaksi koiraa, göötti ja husky. Olihan siinä vilinää ja vilskettä kun saman katon alla vipelsi neljä koiraa. Ansa lauman pohjimmainen tyytyi hyvin asemaansa ja kunnioitti isompia. Parasta oli rymytä pitkin hankia koko porukalla ja painia sisällä millon kenenkin kanssa:) Harjoiteltiin kaikenlaisia temppuja koko köörillä sekä ohituksia oli helppo harjoitella kun oli häiriökoiria. 

  

Kotiin palattuamme olikin uudenvuoden aatto ja valmistauduttiin rakettien paukkeeseen yhdessä toisen projektikoiraohjaajan kanssa. Pennut saivat telmiä yhdessä ja eivätpä he edes raketteja huomanneet kun oli koko ajan joku jonka kanssa touhuta. Jes! Odotin tätä päivää vähän varauksella mutta hienosti se meni.
  Paljon on Ansa touhunnut tämän samaisen pennun, Axin kanssa myös uutenavuotena. Ollaan käyty leikkimässä jäällä ja kylässä käyty puolin ja tosin:) Onpa Axista tainnut kehittyä Ansalle se paras kaverikin! Kun samaan tilaan pääsevät niin ei leikistä meinaa loppua tulla.

  

Ansa on kyllä kasvattanut minua ihmisenä tosi paljon. Aina ensimmäisenä ajattelee Ansan ja Lucaksen etuja, itse tulen siellä jossain perällä. Kuhan koirilla on kaikki hyvin niin minullakin on kaikki hyvin <3

  

                                                 

                                                          | Laura & Ansa |
 
 
 

 

Kommentoi kirjoitusta:
 
Nimi / nimimerkki (pakollinen tieto)
Syötä tiedot mobiililaitteella
Kommentti (pakollinen tieto)
 
Varmenne
CAPTCHA ImageRefresh
Varmennekoodi kirjoita yllä oleva varmenne (pakollinen tieto)
 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2021