Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 

Blogit

 
Kirjoittajan esittelyKirjoittajan esittely

Etsi blogista:

Katso uusimmat

Vuosi 2016:
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu

Kaikki merkinnät

 
18.1.2016
Axin kuulumisia pitkästä aikaa!
Meillä on menny aika kivasti Axin kanssa, lukuunottamatta ripulia joka iski pariin otteeseen. Aika surkeaksi se veti silloin Axin, eikä se jaksanut tehdä yhtään mitään, mikä on ymmärretävää ja treeniin tuli taukoa. Siitä ollaan nyt selvitty ja entistä energisempänä jatketaan!

Uusivuosi meni todella hienosti, pikkumies ei oikeastaan reagoinut millään tavalla raketteihin sille se oli vain yksi samanlainen päivä muiden joukossa. Axilla oli meidän kotona pari muutakin koirakaveria Lucas ja Ansa, sekä minun kavereitani joten tekemistä ainakin oli koko ajan. Ulkonakin kun käytettiin ja jotkut ampui raketteja lähistöllä niin Axi vain kuunteli, mutta ei sen kummempia. 


Me ollaan käyty aika paljon metsissä ja järvien jäillä, jotta voin pitää Axia irti ja se saa juoksennella niin paljon kun tahtoo. Treenailtu ollaan myös luoksetuloja ja se tulee kyllä hienosti luokse, vaikka sillä olisikin muita koirakavereita leikkimässä siinä. 


Ollaan oltu myös paljon toisen projektikoiran, Ansan, kanssa sillä ne tulevat todella hyvin toimeen keskenään ja niistä on tullut hirmu hyvät kaverit. Tässä ihan lähiaikoina oltiin yökylässä siellä ja koirat leikkivät itsensä ihan uuvuksiin. 
On myös paljon mukavempi treenailla jonkun kaverin kanssa ja se on koirillekkin palkitsevaa kun treenin jälkeen pääsee leikkimään! Loman jälkeen oli kyllä mukava palata ohjattuihin treeneihin, sillä itse en kerennyt olla kun yhdissä treeneissä ennen kun itsenäisen ohjaamisen jakso alkoi. Tietenkin pitää itse treenata ihan yhtä paljon vaikka onkin ohjattuja treenejä, mutta itse ei välttämättä huomaa jos tekee joitain asioita väärin joten sen vuoksi on ihanaa kun on taas ohjattuja treenejä. 

Axilla oli myös vähän aikaa sitten ensimmäinen rokotus ja se oli siellä kyllä mahtavan hienosti. Antoi koskea itseensä, eikä reagoinut mitenkään itse rokotukseen. Reipas pikkumies :) 


                                         Sinna&Axi

 
 
 

 

Kommentoi kirjoitusta:
 
Nimi / nimimerkki (pakollinen tieto)
Syötä tiedot mobiililaitteella
Kommentti (pakollinen tieto)
 
Varmenne
CAPTCHA ImageRefresh
Varmennekoodi kirjoita yllä oleva varmenne (pakollinen tieto)
 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2021