Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 

Blogit

 
Kirjoittajan esittelyKirjoittajan esittely

Etsi blogista:

Katso uusimmat

Vuosi 2016:
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu

Kaikki merkinnät

 
15.1.2016
Roin kuulumisia
Vihdoin olemme päässeet ohjattuihin treeneihin pitkän itsenäisen opiskelun jakson jälkeen. Roi tuli minulle siinä mielessä huonoon aikaan, että itsenäisen opiskelun jakso alkoi juuri silloin, joten emme olleet päässeet vielä treeneihin. Ensimmäisissä treeneissä harjoittelimme rauhoittumista. Toisissa treeneissä ohituksia. Ne olivat hyviä treenejä, sillä niitä ei oikein voi kotona harjoitella.
Roi yrittää kovasti pitää puoliaan leikkiessään projektityttöjen kanssa, mutta alistuu kohtaloonsa: tyttöjen silmille ei pompita. Oma koirani Stella pitää myös Roin kurissa, vaikka joka päivä Roi testailee Stellan hermoja. Onneksi pystyn jakamaan koirat asunnossani erilleen. Vaikka Roi koetteleekin Stellan hermoja välillä ja leikkii sen leluilla, ne tulevat hyvin toimeen, leikkivät keskenään ja nukkuvat vierekkäin. Olen kumminkin todella onnellinen siitä, että koirat tulevat niin hyvin toimeen.


Roi ja Alma


Stella ja Roi


Roi on kulkenut mukanani Koirakeskuksella työvuoroissa. Häkkiin Roi rauhoittuu vikisemättä. Onhan Roi viettänyt jo pari yötäkin Koiriksella.

 
 
 

 

Kommentoi kirjoitusta:
 
Nimi / nimimerkki (pakollinen tieto)
Syötä tiedot mobiililaitteella
Kommentti (pakollinen tieto)
 
Varmenne
CAPTCHA ImageRefresh
Varmennekoodi kirjoita yllä oleva varmenne (pakollinen tieto)
 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2021