Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 

Blogit

 
Kirjoittajan esittelyKirjoittajan esittely

Etsi blogista:

Katso uusimmat

Vuosi 2016:
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu

Kaikki merkinnät

 
27.12.2015
Roin etelänmatka
 Lähdimme maanantaina joulun viettoon Helsinkiin. Oli siis tiedossa Roin ensimmäinen junamatka. Varasin mukaan ikean muovikassin ja sanomalehtiä pissivahinkoja varten. Junaan Roi asteli rohkeasti, kuin olisi ollut siellä ennenkin. Matkan Roi nukkui rauhassa oman koirani Stellan vieressä. Sain käydä rauhassa vessassakin ja koirat makoilivat vain. Ensimmäinen vaihto oli Kuopiossa, jolloin Roi ei käynyt pissillä. Olin aivan varma, että nyt se sitten tekee junaan ja asettelin sanomalehdet ikean kassin päälle, mutta Roi jaksoikin pidättää Kouvolaan asti. Siellä kun oli pidempi pysähdys. Loppumatka Helsinkiin olikin siis helppo pidättää. Astuimme junasta ulos. Siellä oli paljon uusia ääniä ja hajuja. Roi kyllä huomattiin siellä ja ihmisiä alkoi tulla kädet ojossa silittämään tätä söpöä pentua. Sanoin heille ystävällisesti, että älkää koskeko koiraan, kun olemme uudessa paikassa. Otin Roin vielä syliin, jotta innokkaimmatkaan eivät päässeet häpeltämään Roita. Edessä oli vielä puolen tunnin bussimatka. Se meni hyvin. Roi makoili sen sylissäni.


Rento junamatka 


Perillä Roi tapasi neljä uutta ihmistä ja kaksi broholminkoiraa. Sisälle Roi asteli, niin kuin olisi ollut siellä ennenkin. Tämän reissun aikana Roi tutustui moniin erilaisiin ihmisiin: aikuisiin ja lapsiin, muutamaan koiraan: kaksi broholmeria ja jack russel, lehmiin, junaan ja bussiin. Matkustelimme siis Roin kanssa bussilla ja junalla useaan otteeseen.


Roi sai tutustua lapsiin. Kuvissa puolivuotias ja kymmenvuotias.


Roin joulu


Länsiylämaankarjaa tapaamassa Haltialan tilallaTreenailimme reissussa katsekontaktia käskystä sekä vahvistimme aiempia oppeja. Roi on oppinut myös pyytämään ulos, joten pissivahinkoja sattui vain muutama. Reissun aikana Roille nousi toinen korva. :DPalasimme Kajaaniin perjantaina yöjunalla. Ensimmäinen pissitauko oli Tampereella, jonka jälkeen pääsimme ulos vasta Oulussa. Roi jaksoi pidättää sinne asti. Sen jälkeen ulos Kajaanissa! Vihdoin kotiin. Olemme kaikki melko väsyneitä tästä reissaamisestaStellan vieressä on turvallista nukkua

~Elisa&Roi~

 
 
 

 

Kommentoi kirjoitusta:
 
Nimi / nimimerkki (pakollinen tieto)
Syötä tiedot mobiililaitteella
Kommentti (pakollinen tieto)
 
Varmenne
CAPTCHA ImageRefresh
Varmennekoodi kirjoita yllä oleva varmenne (pakollinen tieto)
 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2021