Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 

Blogit

 
Kirjoittajan esittelyKirjoittajan esittely

Etsi blogista:

Katso uusimmat

Vuosi 2016:
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu

Kaikki merkinnät

 
31.10.2015
Ricon viimeiset kuulumiset.
Elikkäs tässäpä tulisi Ricon kuulumisia kahdelta kuulta. Hyvin meni pojan kanssa reenatessa kunnes yksi päivä pisti silmään ja huomasin ettei Rico ollut oikein oma itsensä. Ei juonut, kuumetta oli ja pihalla ei reagoinut yhtään mihinkään. Seuraavana päivänä vietiin se lääkärille, koska yön aikana ei ollut kunto kohennut. Lääkärissä todettiin diskospondyliitti. Antibioottikuuri, tulehduskipulääkkeet ja lepoa oli seuraavaksi luvassa. Näiden jälkeen alkoi taas pojan oma luonne tulemaan esille mutta rajakoiran hommat jäivät vain toiveeksi. 
Käytiin kuitenkin myös tutustumassa Pohjois-Karjalan Rajavartiostoon minne Rico olisi mennyt alunperin. Mahtava reissu oli kyllä kaikinpuolin ja paljon uutta tuli nähtyä ja opittua. Pääsin myös näkemään meidän koulun vanhaa projektikoiraa Debiä työn touhussa. Harmittamaan ainoastaan jäi, kun Ricosta ei selän takia tullutkaan rajakoiraa.
 


Rico vietiin 10.11. lääkäriin uudelleen selkäkuvauksiin. Ja kävi niin että selkä oli huonossa kunnossa ja paras vaihtoehto oli että laitetaan poika nukkumaan ettei tarvitse enään kärsiä.  Kova ikävä on jäänyt mutta muistoissa pysyy aina. Todella paljon sain itsekin oppia Ricon kautta mistä olen todella kiitollinen.


Minulle on tullut uusi projektikoira, Nala. Nala on 10kk vanha sakemanni josta toivotaan tulevaisuudessa opaskoiraa. Kuvia ei siitä nyt ole mutta ensi kerralla laitetaan sitten.
 
 
 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2021