Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 

Blogit

 
Kirjoittajan esittelyKirjoittajan esittely

Etsi blogista:

Katso uusimmat

Vuosi 2016:
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu

Kaikki merkinnät

 
15.11.2015
Arkea piskuisen Ansan kanssa :)

Ansa on kasvanut ihan hirmuisesti! 7,7 kiloa täyttä rakkautta :D Arki on lähtenyt sujumaan mainiosti ja Ansa on kotiutunut meille hyvin. Pihalla riehuminen on mahottoman mukavaa ja uusien temppujen opettelu onnistuu hienosti :) Ansa osaa jo käskystä istua, mennä maahan, koskea eri kohteita, ottaa katsekontaktia ja tulla luokse. Opettelemme tällä hetkellä vierelle tulemista, paikallaan seisomista, koirien ja ihmisten ohittamista, leluista irti päästämistä yms.

 

Asun sen verran kaukana koulusta että kuljen joka aamu paikallisbussilla kouluun. Ansa on tietty aina mukana ja on tottunut bussilla matkustamiseen mallikkaasti:) Heti kun päästään bussiin istumaan valkkaa Ansa parhaimman asennon ja jatkaa uniaan. Ihmiset bussissa ja pysäkeillä ovat hyvin kiinnostuneita Ansasta ja tulevat paljon juttelemaan ja rapsuttelemaan Ansaa:) Kaupungissa Ansa kulkee hyvin, minuun paljon turvautuen. Uudet äänet ja kaikenlaiset menopelit ovat jännittäviä, mutta yhdessä me tutustumme niihin hyvän välimatkan päästä.

 

Kajaaniin satoi ensilumi 12.11 ja Ansahan oli lumesta aivan innoissaan :D Rymysi hangessa sen minkä kerkesi. Teki mahaliukuja ja söi lumipalloja. Kokosimme labbispentu poppoon kasaan ja veimme ne lumiselle pellolle leikkimään. Tytöt juoksivat sen minkä jaloistaan vain suinkin pääsivät ja telmivät keskenään aina väsymiseen saakka. Kyllä uni maistui kaiken riehumisen jälkeen:)

 
                       Ansa ja Alma                                                             Ansa ja Alli

 

                                             Rauhaisaa Joulun odotusta toivottaa!
                   
                                                              | Laura & Ansa |
 
 
 

 

Kommentoi kirjoitusta:
 
Nimi / nimimerkki (pakollinen tieto)
Syötä tiedot mobiililaitteella
Kommentti (pakollinen tieto)
 
Varmenne
CAPTCHA ImageRefresh
Varmennekoodi kirjoita yllä oleva varmenne (pakollinen tieto)
 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2021