Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 

Blogit

 
Kirjoittajan esittelyKirjoittajan esittely

Etsi blogista:

Katso uusimmat

Vuosi 2016:
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu

Kaikki merkinnät

 
10.11.2015
Aarnen kuulumisia!
Heippa kaikille! Edellisistä kuulumisista onkin jo hetki aikaa. Syksy meillä on mennyt hyvin, treenailtu eri juttuja paljon. Jälkeä ollaan ajeltu paljon vielä kun ehtii ennen lumia! Aarne on edelleen vähän kasvanut vielä korkeutta, sekä massaa alkaa nyt pikku hiljaa tulla. Taitaa tulla ihan kivan kokoinen kaveri. 

Viime viikolla olimme harjoittelujaksolla viikon verran Hämeenlinnassa poliisikoiralaitoksella. Siellä pääsin itse seurailemaan poliisikoiraohjaajien treenejä, sekä myös treenaamaan Aarnen kanssa. Treenien aiheena oli mm. jälkeä, tottista sekä esine-etsintää. Sain hyviä uusia vinkkejä treenaamiseen, sekä palautetta meidän työskentelystä.  Eli kaikki meni niin kuin piti, koira ja ohjaaja oppi uutta!

Oli mukava päästä käymään ja näkemään ympäristöä, jossa Aarne toivon mukaan pääsee treenailemaan. Samalla reissulla oli myös Aarnen hammaskontrolli. Eli tarkastettiin, kuinka hampaiden operaatio oli onnistunut, ja että kaikki on muutenkin suussa ok. Vähän hampaita hiottiin ulkopuolelta, sillä ne olivat pikkuisen vielä puhjenneet lisää. Näin vältetään osuminen ylähampaisiin. Oli mukava kuulla, että operaatio oli onnistunut ja suu parantunut niin kuin pitää!

Viikko meni todella nopeasti. Oisin voinut olla toisen viikon vielä putkeen. Aarne oli ehkä hieman ihmeissään paikasta, kun ei ruoka oikein maittanut. Onneksi ruokahalu on palannut kotona, kun pääsi koirakaveri Armaksen luo! Kaikin puolin onnistunut reissu oli. Automatkat olivat vain tuskallisen pitkiä, mutta niistä selvittiin.  Me Aarnen kanssa jatketaan ahkeraa treenaamista, muistaen totta kai myös lepopäivät ;-)

Toipilas sai luvan olla sängyllä hienosti menneen hammaslääkäri käynnin jälkeen. ;-)Aarne hommissa. Esine löytyi!


Juna-asemalla treenailemassa!Aarnen ja Moonan leikkihetki!
- Salla & Aarne
 
 
 

 

Kommentoi kirjoitusta:
 
Nimi / nimimerkki (pakollinen tieto)
Syötä tiedot mobiililaitteella
Kommentti (pakollinen tieto)
 
Varmenne
CAPTCHA ImageRefresh
Varmennekoodi kirjoita yllä oleva varmenne (pakollinen tieto)
 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2021