Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 

Blogit

 
Kirjoittajan esittelyKirjoittajan esittely

Etsi blogista:

Katso uusimmat

Vuosi 2016:
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu

Kaikki merkinnät

 
19.10.2015
Rajakoira Ansa
Pieni projektikoirani saapui!

Torstaina 15.10.2015 kello 00.05 saapui koirakeskuksen pihaan kolme pientä labradoripentua. Pennut olivat todella odotettuja ja hartaasti toivottuja. Istuessamme tyttöjen kanssa koiriksen portailla tunnelma oli käsinkosketeltavaa. Sitä tunnetta ei vain voi kuvailla kun näkee pimeässä autonvalot tietäen että juuri tuossa autossa on se pienen pieni nuppunen, jota on odottanut koko viimeisen vuoden. Auton pysähtyessä kohdallemme ja oven avautuessa näemme pennut. Voi sitä tunnetta kun saa syliin sen unisen söpöläisen.Taisin muutaman onnenkyyneleen tirauttaa, mutta siinä se nyt oli, tuleva rajakoira ANSA.

            

Tein itsellen pedin lattialle että olisin Ansan tukena ja turvana ensimmäiset yöt. Ansa nukkui yöt hyvin ja teki tarpeet jo pihalle hienosti, kunhan oli tarkkana viemässä sitä aina sinne joka välissä. Ruoka maistui ja leikkeihin löytyi energiaa. Harjoittelimme jo seuraavana päivänä istumista ja se onnistui todella mallikkaasti. Taitava tyttö!

           


Kävimme toisessa solussa leikkimässä kahden muun projektikoiran kanssa. Jennan ja Nooran pennut ovat niin paljon pienempiä vaikka ovat Ansaa vain kolme päivää nuorempia. Leikkiminen oli penneleiden mielestä ihanaa ja oli kiva kun he saivat purkaa energiaansa riehumalla porukalla.

           

Saavuimme lauantaina 17.10 kotiin asuntolan laumottumisjakson jälkeen. Kotona Ansaa odotti uusi tuttavuus, perheemme koira yorkshirenterrieri Lucas. Se otti Ansan ihan hyvin vastaan. Lucas teki kuitenkin hyvin selväksi että hänen kupilleen tai pedilleen ei ole mitään asiaa :D Onhan se välillä vähän mustasukkainen, mutta yritän kovasti huomioida molempia yhtä paljon. Olemme myös käyneet vähän hihnassa katsastamassa läheisiä lenkkipolkuja ja nurmikkoalueita. Lenkeillä huomaa kuinka kiinnostunut Ansa on ympäristöstään. Nenä on aika pitkälle maassa ja jokainen puska tutkitaan perinpohjaisesti.
Leikimme myös yksi ilta Ansan kanssa vähän vesileikkejä. Sen huomasi kuinka se syttyi niistä. Toinen oli aivan täpinöissään. Olemme myös treenattu lisää istumista ja nyt mukaan ovat tulleet katsekontaktin opettelu, maahan meno sekä naksuttimen tarkoitus. Ansa oppii aivan älyttömän nopeasti ja tekeminen on tarkkaa. Reipas penneli :)

           

                       Toivotamme värikästä syksyä Ansan kanssa :)

                                            | Laura & Ansa |

 
 
 
1 kommentti
 
1Anna22.10.2015 22:38

Ihana lukea mitä Ansa touhua elämässä..Anna sille pusu sen kasvattajalta =) Ja toivotaan teille hyvää vuosi =)

 

Kommentoi kirjoitusta:
 
Nimi / nimimerkki (pakollinen tieto)
Syötä tiedot mobiililaitteella
Kommentti (pakollinen tieto)
 
Varmenne
CAPTCHA ImageRefresh
Varmennekoodi kirjoita yllä oleva varmenne (pakollinen tieto)
 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2021