Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 

Blogit

 
Kirjoittajan esittelyKirjoittajan esittely

Etsi blogista:

Katso uusimmat

Vuosi 2016:
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu

Kaikki merkinnät

 
24.5.2015
Viimeinen päivitys
 Maaliskuun puolessa välin Kuti kävi luustokuvissa, eläinlääkärillä kuvien odottelu oli jännittävää vaikka olin melko varma Kutin olevan terve, mitään viittauksia vioista kun ei ollut ollut.. Kuitenkin kuvista selvisi, että kaikki ei ollutkaan niin kuin pitää, Kutin toinen kyynärä ei ollut puhdas, ja ajatus siitä ettei Kutista tule työkoiraa heräsi. Odoteltiin viralliset tulokset: Lonkat B/B ja kyynärät 0/3, Kutista ei siis tulisi työkoiraa kyynärän takia. Uutinen oli masentava, koska tiesin, että Kutilla oli kaikki vaadittavat ominaisuudet hyväksi työkoiraksi!  


Seuraavaksi odoteltiin poliisikoiralaitoken päätöstä Kutin kohtalosta. Kun minulta sitten kysyttiin haluanko Kutin itselleni, pienen mietinnän jälkeen olin varma, että haluan sen omaksi koiraksi. Niinpä tehtiin paperit ja Kuti siirtyi minun omistukseen. Yhteiselo on sujunut hyvin ja saan olla kiitollinen, että sain näin hyvän koiran itselleni. Meillä treenit jatkuvat nyt harrastusmielessä JVuosi projektikoiraohjaajana ei tule unohtumaan koskaan. Kiitos Teijalle tästä mahdollisuudesta oppia ja kokea kaikkea uutta ja mielenkiintoista, kiitos myös kaikista neuvoista joita olet antanut, niistä on varmasti hyötyä läpi elämän. Kiitos kaikille muille projektikoiraohjaajille vertaistuesta ja tsemppaamisesta, teidän kanssa on ollut helppo jakaa tuntemuksia ja kokemuksia. Kiitos Tuijalle ja Jullelle kaikista neuvoista. Kiitos kaikille, jotka olette olleet tämän vuoden aikana mukana minun ja Kutin elämässä, vuosi on opettanut meitä paljon, mutta enimmäkseen minua. Ilman Kutia monet tunteet ja kokemukset olisivat jääneet kokematta. Vaikka välillä käytiin pohjalla niin aina sieltä noustiin ylös vahvempina. 

Tsemppiä projektikoiraohjaajille ja muistakaa ottaa siitä kaikki irti!

Hyvää kesää kaikille!Reetta & Kuti

 
 
 
4 kommenttia
 
1Nita & Äijä28.5.2015 22:44

En oo ainoo sakemanni projektin omistaja nyt jollon huonot kyynärät! :--)

Silmät ihan kostu kun luki sun tekstiä ihan tuli mieleen se kun Äijän piti lähteä töihin, sille tehtiin ohjekirjat ja kaikki ja sen uskottiin olevan terve ja sitten se ei sitä ollutkaan...

Mutta kyllä se oli oikea valinta pitää tämä mies :') Toivon että se on sitä samaa sulle ja Kutille!!! :)

2Reetta1.6.2015 23:30

Niin Äijälläki on tämä sama ongelma.. Onko sillä ollut mitään oireita nyt myöhemmin? 

Uskon ainakin vahvasti että tämä oli se paras ratkaisu! :) Toivotaan vain että molemmat nyt kestää!

3Nita & Äijä3.6.2015 19:39

1/1 kyynärät, LTV1 selässä, ja C/B lonkat eli ei ole tämän palapelin kaikkiosat oikein sopineet yhteen :P

On ollut selän kanssa talvisin aika voimakkaitakin oireita kun toista takajalkaa lakkasi käyttämästä ja selkä tuntui kuumalta ja oli köyryssä mutta hieronnalla ollaan kyllä niistä selvitty :)

Minähän syötän Äijän kyynärien ja kohtuu löysien polvien takia sille Cartivet jauhetta ja haluan uskoa että osittain senkin takia ollaan säästytty kyynärien ongelmilta vaikka Äijä talvella juoksee hangissa ja kesällä vaihtelevissa maastoissa metsissä. 

Agista ja muista hyppelyistä luovuttiin kunnon takia että pysyisikin hyvänä.

4Reetta9.6.2015 23:18

Aivan! Onneksi kuitenkin nuin vähällä olette selvinneet :)

Kuti saa tällähetkellä doilsin nivelille tarkoitettua öljyä, eikä ainakaan vielä ole mitään oireita ilmennyt,. toivotaan että näin pysyykin. 

 

Kommentoi kirjoitusta:
 
Nimi / nimimerkki (pakollinen tieto)
Syötä tiedot mobiililaitteella
Kommentti (pakollinen tieto)
 
Varmenne
CAPTCHA ImageRefresh
Varmennekoodi kirjoita yllä oleva varmenne (pakollinen tieto)
 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2021