Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 

Blogit

 
Kirjoittajan esittelyKirjoittajan esittely

Etsi blogista:

Katso uusimmat

Vuosi 2016:
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu

Kaikki merkinnät

 
19.5.2015
Koulunpenkiltä, koulunpenkille
 

Siinä se 9kk vierähti nopeasti ja Camu lähti testattavaksi Opaskoirakoulu Viikseen. Hieman on haikeat fiilikset, mutta kuitenkin toivon että Camusta nyt tulisi hyvä opas. :)

 


Meillä oli Camun kanssa toukokuun alusta TOKO-näyttö, jonka me suoritimme 2x jolloin toisella kerralla meni huomattavasti paremmin kuin ensimmäisellä kerralla. :) Annika tuli Kajaaniin Citan kanssa seuraamaan minun ja Camun näyttöä ja Citan nähdessään Camu tärisi innosta sillä tämä kaksikko oli ollut erossa toisistaan pari kuukautta. :)

 


Viimeisenä viikonloppuna Camun kanssa kävimme ihastelemassa Ukko-Kolin maisemia ja olimme myös Kolin ipatin järjestämässä patikointiretkellä, jonka jälkeen me molemmat olimme aikalailla väsyneitä. Camu uskalsi myös nousta melkein räsävaaran tornin huipulle, mutta lähdimme kuitenkin ensimmäiseltä tasanteelta laskeutumaan alaspäin. :)

 

Ukko-Kolilla

Kolin ipatin retkiporukka

Räsävaaran torni, johon me sitten kiipesimme

Torniin kiipeämässä

Vähä jänskätti

Camun kanssa kuljettu matka oli pitkä ja siihen kuului niin hyviä kuin huonojakin hetkiä. Välillä oli palaa hermot ja välillä taas oli kuin mitään ongelmia ei koskaan olisi ollutkaan. Tästä Camun kanssa kuljetusta matkasta haluan kiittää Teijaa siitä, että valitsit minut projektikoiraryhmään ja kaikesta mitä olen saanut oppia sinun opetuksessa. Kiitos parhaalle projektikoiraryhmälle, teidän seurassa on ollut mukavaa ja teiltä on aina saanut tukea ja kannustusta. Kiitos perheelleni, että olette tukeneet ja kannustaneet aina minua ja Camua. Kiitos Koirakeskuksen väelle hyvästä hoidosta ja avusta. Kiitos Opaskoirakoulu Viikselle, että sain olla mukana teidän toiminnassanne Camun kanssa. Suurin kiitos Camulle, joka on opettanut ja kasvattanut minua enemmän kuin minä sinua ja mitä kaikkea olen saanut kokea juuri sinun ansiosta. (Camun puolesta kiitos Citalle, Källille, Kutille ja Kelmille, jotka ovat olleet parhaita kavereita Camun elämässä ja ovat aina olleet valmiita riehumaan Camun kanssa.)

 

Citta & Camu

Källi & Camu

Camu,Källi & Kuti

Tämä vuosi, projektikoiraryhmä, treenit, Camu, Helsingin opintomatka eivät ihan heti unohdu, Kiitos siitä vielä kerran. :)

 

 

-Helmi & Camu-

 
 
 

 

Kommentoi kirjoitusta:
 
Nimi / nimimerkki (pakollinen tieto)
Syötä tiedot mobiililaitteella
Kommentti (pakollinen tieto)
 
Varmenne
CAPTCHA ImageRefresh
Varmennekoodi kirjoita yllä oleva varmenne (pakollinen tieto)
 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2021