Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 

Blogit

 
Kirjoittajan esittelyKirjoittajan esittely

Etsi blogista:

Katso uusimmat

Vuosi 2016:
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu

Kaikki merkinnät

 
9.5.2015
Källin kevät kuulumiset
Källi on nyt 10 kuukauden ikäinen vilkas ja energinen koiruus. Nyt, kun lumetkin on jo sulaneet pois olemme päässet enemmän ulkohommiin, kuten jälkeä harjoittelemaan. jälki sujuu jo paremmin ja Källikin nauttii saadessaan tehdä nenähommia. Variksetkin ovat tehneet haastetta syömällä jäljestä osan ruoasta, mutta Källi selviyty tästä tilanteesta yllättävän hyvin, tietysti ihmetellen että missäs se mun palkka nyt olikaan!

Tottista olemme tehneet myös paljon ja kehitystäkin on tapahtunut. Tänään 9.5 meillä oli Källin kanssa tokokoe, ja se meni yllättävän hyvin. Tulokseksi saimme ALO1 pistein 180. Kokeessa oli alokasluokassa yhteensä kahdeksan ja sijoituimme viidenneksi.  Tehtävää on vielä paljon sekä kehitettävää, mutta tästä on hyvä jatkaa!

Edelleen Källiä vaivaa ihottuma tassuissa ja ala leuassa, sekä rähmivät silmät, mutta se ei menoa haittaa. Henkisesti Källi on kasvanut paljon, ja yhteistyö meillä taas alkanut paremmin sujumaan kun koirakin kuuntelee jotakin ;) Hermorakenne ei Källillä mikään paras ole ja helposti rupeaa piippaamaan ja haukkumaan jos vireet pääsee nousemaan liian korkeelle tai turhautuu, mutta kun Källin saa rauhoitettua niin yleensä pystyy keskittymään ja tekemään hiljaakin töitä. Mutta tästä jatkamme hyvillä mielin koulutusta taas eteenpäin, ja toivottavasti kehitystäkin tapahtuu niin ohjaajalla kuin koirallakin ;)

Riikka & Källi

 
 
 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2021