Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 

Blogit

 
Kirjoittajan esittelyKirjoittajan esittely

Etsi blogista:

Katso uusimmat

Vuosi 2016:
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu

Kaikki merkinnät

 
5.2.2015
Citan jäähyväiset
Toukokuussa minä aloitin uuden elämän enkä silloin vielä tiennytkään mitä tuleman pitää. Se oli ihan tavallinen maanantai, 2.2. kun me Annikan kanssa lähdimme Kuopion Opaskoirakoulu Viikseen. Mutta sitten Annika lähti. Minä jäin Viikseen ja olen nyt kuulemma testeissä jossa mukavat kouluttajat testaa minua, voiko minusta tulla opaskoira. Se on aika jännää. Mutta Annika sanoi että minun pitäisi kertoa teille vielä minun tammikuun kuulumisia joten aloitetaan niistä!

Joulu sujui hyvin ja uudenvuoden me olimme Annikan kanssa Tahkolla. Siellä oli paljon rakettien pauketta mutta minä olin ihan lunkisti enkä välittänyt mitään :) En minä kyllä oikein ymmärtänyt sitä räiskettä mutta mitäs tuosta stressiä ottamaan! :) 

Tammikuun alkupuolella oltiin Kajaanissa viikko kun oli lähikoulutus-jakso. Käytiin myös Tamminäyttelyissä pyörimässä Kajaanin pallohallissa. Siellä oli aika jännät ovet jotka ensin pelotti mutta sitten minä urheana tyttönä niistä selvidyin! :) Siellä oli myös tosi paljon koiria ja ihmisiä mutta minä luotin Annikaan ja seurasin kokoajan tarkasti mihin se menee. 

Lähiviikon aikana kävimme ohjatuissa treeneissa kahdesti päivässä. Se oli kivaa kun näki muita projektikoiria :) Torstaina me tehtiin Annikan kanssa TOKOn alokasluokan koe. Minä olin tosi pätevä ja luoksetulossa menin hurjaa vauhtia Annikan luokse pomppien :) 
Lähiviikolla oli myös viimeinen kerta nähdä kaikki projektikoirakaverit ja tietenkin "pikkuveli" Camu. Kyllä on ollut Camua hirmuisen ikävä, toivottavasti me nähdään vielä sitten kun Camu tulee Viikseen testeihin, siitä ei ole kyllä tietoa milloin mutta minä odotan :)

Tammikuun loppu menikin sitten osittain Tahkolla ja osittain kotona Kuopiossa. Kävimme myös kaupassa ja se oli kivaa. Näin siellä aika kummallisia kavereita, ne ei edes haissut koirille ja ne oli ihan outoja muutenkin. Mutta minä silti tykkäsin niistä! :)

Minulla on ollut tosi kivaa ja jännää tämä vajaa vuosi minkä olin Annikan kanssa. Silloin kun me ensimmäisen kerran tapasimme niin minulle tuli kiva tunne kun Annika piti minusta huolta. Sain paljon uusia kokemuksia ja kavereita minulla riitti! Opin hurjasti kaikkea kivaa mutta sitä minä en ole vieläkään ymmärtänyt miksi en saanut aina innostua ihmisistä jos ne tuli minun luokse, kai ne on jotain Annikan hömpötyksiä koska minulla ja ihmisillä oli aina tosi mukavaa :)
 
Olen nyt ollut Viiksessä jo neljä päivää ja kouluttajat ovat laittaneet minusta terveisiä Annikalle :) He ovat kehuneet minua kovasti, ihmettelisin kyllä jos eivät kehuisi :) Kuukauden jälkeen kuulemma tiedetään tuleeko minusta oikea opaskoira, ja sittenhän minulla vasta alkaakin kunnon opiskelu oppaaksi! :) Terveisiä kaikille kavereille ja tsemppiä muille projektikoirille, kohta tekin lähdette kukin omille tahoille! Älkää pelätkö, minulla on aikakin mukavaa! :) 

Annika haluaa vielä sanoa omasta puolestaan: Kiitos muille projektikoiraohjaajille, teidän kanssa on ollut mukavaa ja tukea on aina saanut. Kiitos Teijalle siitä että pääsin tähän mahtavaan ryhmään oppimaan ja sain upean tilaisuuden kouluttaa hyötykoiraa. Kiitos Opaskoirakoulu Viiksi kun valitsitte juuri Citan kaikista pennuista ja kiitos Citan kasvattaja-kennel Zarafina's tiiviistä yhteydenpidosta. Kiitos perheelle ja ystäville jotka ovat tukeneet minun ja Citan välillä mutkaista matkaa. Mutta erityiskiitos menee kuitenkin Citalle, kiitos Citta että sain olla juuri sinun ohjaajasi. Olet ollut aivan mahtava koira, ei ole toista vertaistasi. Pidä lupauksestamme kiinni, sinusta tulee maailman paras opaskoira! <3

Viimeisen kerran, Citta & Annika

 
 
 

 

Kommentoi kirjoitusta:
 
Nimi / nimimerkki (pakollinen tieto)
Syötä tiedot mobiililaitteella
Kommentti (pakollinen tieto)
 
Varmenne
CAPTCHA ImageRefresh
Varmennekoodi kirjoita yllä oleva varmenne (pakollinen tieto)
 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2021