Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 

Blogit

 
Kirjoittajan esittelyKirjoittajan esittely

Etsi blogista:

Katso uusimmat

Vuosi 2016:
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu

Kaikki merkinnät

 
28.1.2015
Tammikuun puuhailuja

Uudesta vuodesta selvittiin ilman ongelmia, eikä Camu nähnyt raketteja ollenkaan. Uuden vuoden jälkeen kuitenkin Camu rupesi reagoimaan metallin ääniin, kun kerran metallinen ruokakuppi tippui lattialle. Nyt se on hieman lievittynyt eikä Camu säikähdä esim. jos avaimet tippuvat lattialle ja pienen metallikupin nostaminenkin sujuu ihan hyvin.

 


Olimme 10.1. Camun kanssa tamminäyttelyssä jotka järjestettiin Kajaanin pallohallissa. Pallohallin ovet eivät tuottanut ongelmia ja Camu kulki niistä hyvin. Alussa sisälle päästyä pallohallin äänet ihmetyttivät Camua, mutta ei mennyt kauaa kun se tottui niihin. Liikuskelimme Camun kanssa sillä ihmis- ja koiravilinässä ja kävimme välillä istuskelemassa kao:n pisteellä. Makkaran tuoksut ja mustat labradorinnoutajat olivat Camun mielestä mielenkiintoisimmat asiat mitä näyttelyissä oli.


 

Meillä oli projektikoira ryhmän kanssa lähijakso 9.-16.1. ja meillä oli treenit kahdesti päivässä jolloin meillä oli mm. henkilöetsintää, tottelevaisuutta ja kerran kävimme oppaiden kanssa kaupungilla kävelemässä. Henkilöetsinnässä Camu etsii enemmänkin katseellaan kuin nenällään, mutta kuitenkin etsii. Kaupungilla kävimme mm. Kaukametsän ritilä sillalla, Sokoksella ja kahvilassa. Opasvaljaiden kanssa Camu vetää vähän liian paljon, mutta muuten kulkee hyvin.

 

Camu valmistautuu etsimään minua...

Ja välillä piti jäädä katselemaan ympärilleen.Muutimme myös tässä tammikuun aikana meidän uuteen taloon ja tässä innokas pieni muuttoapulainen. :)- Camu & Helmi

 
 
 

 

Kommentoi kirjoitusta:
 
Nimi / nimimerkki (pakollinen tieto)
Syötä tiedot mobiililaitteella
Kommentti (pakollinen tieto)
 
Varmenne
CAPTCHA ImageRefresh
Varmennekoodi kirjoita yllä oleva varmenne (pakollinen tieto)
 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2021