Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 

Blogit

 
Kirjoittajan esittelyKirjoittajan esittely

Etsi blogista:

Katso uusimmat

Vuosi 2016:
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu

Kaikki merkinnät

 
29.12.2014
Camun luminen joulu
 

Aika on kulunut nopeasti ja tuntuu, että vastahan Camu oli 9 viikkoinen pieni tiitiäinen ja nyt se on jo puolivuotias iso poika. Lunta on maassa ja Camu nauttii sydämensä kyllyydestä lumihangessa kahluusta.

 


Olimme projektikoira ryhmän kanssa joulukuun ensimmäisenä viikonloppuna Helsingissä Koira2014- tapahtumassa. Siinä tuli Camullekin pieni tuntuma ihmis- ja koiravilinään, sekä hotelli tuli tutuksi. Kävimme kaupungilla kävelemässä ja käytiin erilaisissa kulkuvälineissä; metrossa, junassa, linja-autossa ja raitiovaunussa. Helsingin messukeskuskessa liikuttiin ihmisten ja koirien seassa ja oltiin näytillä kao:n pisteellä. Paljon tuli erilaisia ärsykkeitä viikonlopun aikaan ja kyllähän sen näki Camustakin kun toinen oli ihan väsynyt reissun jälkeen.

 

Camu ja Citta hotellissa8.-12.12. olimme koululla lähijaksolla, jolloin meillä oli treenit kahdesti päivässä. Saatiin paljon hyviä vinkkejä miten jatketaan koulutusta. Kaikki ei kuitenkaan mennyt odotusten mukaan, sillä Camu oksenteli ja ripuloi vielä seuraavanakin viikkona lähijakson jälkeen. Onneksi Camun maha on nyt rauhoittunut ja muutenkin Camu voi hyvin.


 

Joulu meni rennosti ja Camu pääsi olemaan joulu tonttuna. Kävimme Camun kanssa tervehtimässä kummipoikaani ja Camu olisi halunnut kokoajan mennä sinne minne kummipoikanikin meni. Illemmalla kävimme viemässä hautuumaalle kynttilöitä ja Camu vain katseli ihmeissään kynttilöiden paljoutta. Koska Camuhan on ollut kiltti poika, niin totta kai Camukin sai joululahjan joka sisälsi luita joita se on saanut onnessaan rouskutella.

Onnellista ja onnekasta uutta vuotta 2015!

- Camu & Helmi

 
 
 

 

Kommentoi kirjoitusta:
 
Nimi / nimimerkki (pakollinen tieto)
Syötä tiedot mobiililaitteella
Kommentti (pakollinen tieto)
 
Varmenne
CAPTCHA ImageRefresh
Varmennekoodi kirjoita yllä oleva varmenne (pakollinen tieto)
 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2021