Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 

Blogit

 
Kirjoittajan esittelyKirjoittajan esittely

Etsi blogista:

Katso uusimmat

Vuosi 2016:
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu

Kaikki merkinnät

 
25.12.2014
Joulun aikaa Citan kanssa
Taas tultiin jouluun... Citalle se tarkoittaa ensimmäistä joulua sekä 9 kuukauden täyttämistä. Mutta aloitetaas marraskuun lopusta jolloin meillä alkoi työssäoppiminen. Minä menin Tahkolle kotieläinpihaan, joten Citta on saanut viettää aikaa nyt Tahkolla ja myös kotona. Citta on myös päässyt mukaani töihin ja on ollut minihevosen kanssa samassa aitauksessa. Citalla oli kunnon vauhti päällä ettei miniheppa oikein ymmärtänyt ja pysynyt perässä :D
Olemme myös harjoitelleet opasvaljaiden kanssa liikkumista ja se meneekin hyvin :)

Itsenäisyyspäivän viikonloppu meni meillä projektikoiraohjaajilla Helsingissä koirien kanssa. Olimme Koira 2014 koiranäyttelyssä, ja Citta suorastaan loisti siellä kuten aina! ;) Siellä sitä ihmettelemistä riitti ja koiria ja ihmisiä olisi ollut joka puolella, mutta Citta teki kovasti töitä ja olikin aina ihan väsynyt kun menimme takaisin KAO:n pisteelle lepäämään. :) Helsingissä kävimme myös liikkumassa kaikissa liikennevälineissä, linja-autossa, junassa, raitiovaunussa ja metrossa. Niissä Citta oli rauhallinen kuten aina. Se reissu myös muutti Citan ja Camun välisen ystävyyden ihan uudelle tasolle, veljen kanssa on tosi mukavaa olla ihan rauhassakin ja nukkua vierekkäin :)

Helsingin reissun jälkeen meillä oli Kajaanissa viikon kestävä lähijakso jolloin oli kahdet treenit päivässä. Jos Citta ei oppinut, niin minä ainakin opin todella paljon viikon aikana ja sain uusia näkökulmia koulutukseen ja sen jälkeen minun ja Citan ongelmakohdat ollaan saatu melko hyvin eteenpäin. 

Citta on oppinut myös olemaan kotonakin rauhallisemmin. Aikaisemmin Citta on lähtenyt aina perään katsomaan että mitä nyt tapahtuu jos joku meistä on liikkunut. Nykyään kuitenkin usein Citta vain tyytyy nostamaan päätään eikä ole heti ihmisen perässä menossa. 

Emme Citan kanssa olleen kotona juuri joulun valmistelu viikolla, vaan tulimme vasta aaton aattona kotiin. Silloin kotona oli jo keretty saada talo jouluiseksi, kuusi oli sisällä ja koristeltu. Kuusi ei paljoa Cittaa ole kiinnostanut, toki sitä piti haistella ja varmaan vähäsen maistellakin, mutta sen jälkeen kuusi on saanut olla rauhassa. :) Aattona kävimme Puijon mäellä joulurauhan julistuksessa, joka olikin Citalle oikein hyvä rauhoittumistreeni. Siellä oli paljon ihmisiä, lapsia, pulkkia ja koiriakin, mutta Citta vain katseli ja oli oikein kiltisti. Aattoiltana Cittakin sai oman lahjapaketin, josta paljastui possunkorva ja luita. Citta olikin sitten tyytyväinen koko illan kun sai niitä rouskutella :) 

Citasta on kuoriutunut jo iso reipas tyttö. Muistan ikuisesti sen illan kun sain Citan. Siinä hetkessä tunsin itseni todella onnekkaaksi, enkä olisi ikinä uskonut mitä kaikkea olenkaan saanut kokea Citan kanssa. 

(Kuvien välillä on 4 kuukautta, toisessa Citta on kaksi kuukautta, toisessa puoli vuotta)
Hyvää loppuvuotta ja iloista vuotta 2015! :)
-Citta & Annika

 
 
 

 

Kommentoi kirjoitusta:
 
Nimi / nimimerkki (pakollinen tieto)
Syötä tiedot mobiililaitteella
Kommentti (pakollinen tieto)
 
Varmenne
CAPTCHA ImageRefresh
Varmennekoodi kirjoita yllä oleva varmenne (pakollinen tieto)
 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2021