Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 

Blogit

 
Kirjoittajan esittelyKirjoittajan esittely

Etsi blogista:

Katso uusimmat

Vuosi 2016:
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu

Kaikki merkinnät

 
13.12.2014
källin marras-joulukuu
5.-7.12 olimme projektikoira ohjaajien sekä tietysti koirien kanssa Hensingissä koira 2014 tapahtumassa. Minun yllätyksekseni källi osasi käyttäytyä hienosti. Kaikki kulkuvälineet tulivat tutuiksi kuten metro, juna, ratikka ja linja-auto. Olimme hotellissa yötä, ja ensimmäisenä yönä källi teki kyllä selväksi jos ääniä huoneen ulkopuolelta kuului. Toisena yönä olikin liian väsynyt pitkän päivän jälkeen, jolloin nukkui sikeästi koko yön. Muuten matka meni tosi hyvin ja olen yllättynyt kuinka hienosti källi käyttäytyi. 

Meillä alkoi marraskuun lopulla työssäoppiminen Joensuussa ja olemmekin täällä helmikuun alkuun asti. Källi on saanut nauttia kotona olemisesta ja takapihalla juoksentelusta Nellin kanssa. Viime viikko kuitenkin meni Kajaanissa lähijaksolla, jolloin meillä oli päivässä kahdet reenit. Lähijakso meni meillä hyvin, ja saimmekin paljon vinkkejä miten jatkamme koulutusta. 

Valitettavasti kuvia en voi nyt laittaa, koska koneeni ei halua tehdä yhteistyötä kanssani. mutta laittelen kuvia kunhan saan koneeni toimimaan.

oikein mukavaa joulun odotusta kaikille,

Toivottelee Riikka & pian 6 kuukautta täyttävä Källi
 
 
 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2021