Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 

Blogit

 
Kirjoittajan esittelyKirjoittajan esittely

Etsi blogista:

Katso uusimmat

Vuosi 2016:
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu

Kaikki merkinnät

 
26.11.2014
Kuulumisia marraskuulta
 

Joulukuu lähestyy kovaa vauhtia ja kohta alkaa olla kiire hommata lahjoja. Camu ottaa kuitenkin rauhallisesti koko joulu hössötyksen ja seuraa vierestä kun toiset viettää pikku jouluja. Camulle tulee nyt hieman erilaiset kaksi kuukautta, koska meillä alkaa nyt TOP-jakso ja kaikki koira kaverit on eri puolella Suomea ja asuntolassa on paljon hiljaisempaa. Treenaamista ei kuitenkaan unohdeta vaan jatketaan samaan miten tähänkin asti.
 

 

Lunta täällä Kajaanissa on ollut vaihtelevalla menestyksellä. Marraskuun alussa yhden yön aikaan oli satanut reilusti lunta, joka oli suuri hämmästyksen aihe Camulle sillä poika joutui kahlaamaan lumessa että pääsee tarpeilleen. Citan kanssa lumihangessa oli kuitenkin mukava nujuta sillä lumi vain pöllysi, kun kaverukset juoksivat toistensa perässä. Se lumi ei kuitenkaan kauaa maassa pysynyt vaan suli melkeinpä yhtä nopeasti pois kuin tulikin.

 

 

Pari viikkoa sitten kävimme Camun kanssa Kuopiossa Annikan ja Citan luona. Samana viikonloppuna oli Opaskoirakoulu Viiksen pentutaapaaminen ja kävimme sitten kaikki neljä sillä. Oli mukava nähdä muitakin opaspentuja ja kuulla miten muilla on mennyt. Kävimme myös Citan kasvattajan luona ja Camu pääsi leikkimään Citan siskojen kanssa. Hyvä että Camu pysyi edes siskosten perässä, kun nämä juoksevat kovaa vauhtia ojanpohjilla ja vesilammikoissa. Paluu matkalla Kajaaniin oli Camu ja Citta ihan väsyneitä ja nukkuivat rauhassa koko juna matkan.


 

Camun kanssa ollaan käyty myös navetassa katsomassa lehmiä ja navetta kissoja. Kissat olisivat Camun mielestä kiva asia, mutta itse kissat eivät ole siitä samaa mieltä Camun kanssa. Lehmät sen sijaan olivat pelottavia, mutta silti niin kiinnostavia että piti käydä vähän haistelemassa ja äkkiä kauemmaksi noista oudoista otuksista.

 

 

Camu sai nyt opasvaljaat ja käymmekin varmasti tässä lähiaikoina jossain kaupassa niiden kanssa. Sen verran on valjaita käytetty, että nähdään minkä näköinen Camu niissä on ja aikalailla viralliseltahan se niissä näyttääkin.

 

 

Ja koska marraskuu on miehillä viiksien kasvatus kuukausi, niin pitihän Camunkin nyt jonkinlaiset viikset saada ja osallistua movemberiin.

© Iida Kotikangas

 


Mukavaa lumisen joulun odotusta kaikille!


Camu & Helmi 

 
 
 

 

Kommentoi kirjoitusta:
 
Nimi / nimimerkki (pakollinen tieto)
Syötä tiedot mobiililaitteella
Kommentti (pakollinen tieto)
 
Varmenne
CAPTCHA ImageRefresh
Varmennekoodi kirjoita yllä oleva varmenne (pakollinen tieto)
 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2021