Tila
Toiminnot
Raportointi
Ohjemappi
Analyysit
Valokuvat
Videot
Blogit
Karttaan

 

Blogit

 
Kirjoittajan esittelyKirjoittajan esittely

Etsi blogista:

Katso uusimmat

Vuosi 2016:
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu

Kaikki merkinnät

 
18.11.2014
Citan terveiset!

Citta alkaa olla jo melko iso tyttö, perjantaina tulee mittariin 8 kuukautta! Kyllähän se jo alkaa mieltä kaihertaa kun ei Citan lähtöönkään enää kovin pitkä aika ole. Mutta me menemme päivä kerrallaan joka päivä kuitenkin muistavan tulevan eron. Vaikea tuohon tyttöön on kuitenkin olla rakastumatta!Olemme päässet nyt Citan kanssa kauppoihin harjoittelemaan. Ensimmäinen kerta oli jännittävä, varsinkin minulle, mutta Citta yllätti minut ja se reissu meni tosi hyvin. Siitä sain varmuutta lähteä myös muualle ja olemme käyneetkin eri kaupoissa. Citta pärjää todella hyvin, minä olen ainoa joka kaipaa harjoitusta tässä :D Yhtään kuvaa ei kuitenkaan niiltä reissuilta nyt löydy :(Lumikin on kerennyt monesti sataa ja sulaa. Tällä hetkellä täällä Kajaanissa maa on onneksi edes vähän valkeana, ulkona on valoisampaa eikä kaikkialle kulkeudu rapa koiran tassuissa. Mutta silti pitää muistaa pukea aina koiralle ja itselle heijastimia, varsinkin kun Citta on pieni musta napero :D
 


Camusta on tullut Citalle kuin pikkuveli. Näiden kahden touhuja ei muut ymmärrä ja Kelmi jääkin vähän ulkopuoliseksi leikeissä. Citta ja Camu on nyt vihdoin oppinut olemaan ihan rauhassakin kahdestaan. Mutta silloin kun on leikit käynnissä niin silloin on molemmilla sata lasissa! :)Yksi viikonloppu Helmi lähti Camun kanssa meille kotiin Kuopioon. Kahden tunnin junamatkat Citta ja Camu nukkui vierekkäin, välillä toisen pää toisen päällä. Kävimme silloin myös Opaskoirakoulu Viiksessä pentutapaamisessa. Näimme eri-ikäisiä opaspentuja ja saimme joitakin vinkkejä tulevaa varten. Olimme kuulemma tehneet hyvää työtä Citan kanssa. Ja sillä periaatteella me jatketaan, että Citasta tulee maailman paras opaskoira! :)


(c) Helmi Saarelainen


Samana viikonloppuna kävimme myös Citan kasvattajan luona. Käytiin metsälenkillä jossa Citta ja Camu sai juosta Citan siskojen Pepin ja Martan kanssa. Välillä koko konkkaronkka oli ojan pohjalla heikoilla jäillä, mutta kaikki selvisi sieltä poiskin! Virtaa olisi riittänyt vielä vaikka kuinka pitkäksi aikaa. 


(c) Helmi Saarelainen

Mukavaa joulun odotusta kaikille!
- Citta & Annika

 
 
 

 

Kommentoi kirjoitusta:
 
Nimi / nimimerkki (pakollinen tieto)
Syötä tiedot mobiililaitteella
Kommentti (pakollinen tieto)
 
Varmenne
CAPTCHA ImageRefresh
Varmennekoodi kirjoita yllä oleva varmenne (pakollinen tieto)
 

Virtuaalikylä | Uudenlainen oppimisympäristö | 2021